Nu o sa iti vina sa crezi! Uite cum vor arata avioanele in urmatorii 10 ani! E halucinant cu ce vor fi inlocuite ferestrele! Vei fi "topit" dupa ele!

O companie din nord-estul Angliei a propus un concept futurist pentru producerea avioanelor in urmatorii ani. La baza, ideea principala, urmareste inlocuirea ferestrelor cu ecrane de sticla gigant pe care oamenii le vor putea folosi pe post de tablete sau telefon.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descrierefara descriereAcest lucru ar putea permite oamenilor sa isi verifice corespondenta sau sa navigheze fara probleme pe internet, chiar daca se afla la altitudini extrem de ridicate.

fara descriereInlocuirea ferestrelor cu aceste ecrane contribuie si la usurarea totala a avioanelor si acestea vor fi mult mai stabile, informeaza cei de la Centrul pentru Procesarea Inovatiilor din Marea Britanie.

fara descriereAvioanele de acest tip ar putea sa intre in productie in urmatorii ani, iar in maximum 10 ani tehnologia sa fie implementata pentru toate liniile aeriene.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate