Vedete

Nu o sa-ti vina sa crezi cata apa bea Andreea Antonescu in fiecare zi! "Sunt legenda! Li se pare incredibil ca o singura persoana sa consume atata."

Andreea Antonescu este cunoscuta pentru faptul ca bea foarte multa apa! Nu o sa-ti vina sa crezi cata apa consuma in fiecare zi cantareata!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Nu o sa-ti vina sa crezi cata apa bea Andreea Antonescu in fiecare zi! "Sunt legenda! Li se pare incredibil ca o singura persoana sa consume atata."icon photo

Andreea Antonescu obisnuieste sa bea foarte multa apa: 10 litri pe zi. Pare incredibil, dar nu este o gluma. Pe scena, cantareata are mereu la indemana un bax cu apa, iar in portbagajul masinii este mereu o rezerva de apa.

"Dintotdeauna am baut multa apa. Va dati seama ce mirati au fost cei pe care ii chemam sa imi inlocuiasca bidonul de 19 litri de apa de la dozator o data la doua zile?! Sunt legenda, li se parea incredibil ca o singura persoana sa consume atat. Intre timp, am simplificat si problema asta, am montat la robinet un purificator de apa potabila, care elimina clorul, virusii si bacteriile”, adauga  solista, care a ajuns sa bea apa mai tot timpul, chiar si cand nu ii este sete, potrivit libertatea.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal D

Un nou episod al serialului „Meryem” va fi difuzat in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune