WOW

Nu o sa-ti vina sa crezi ce era in casa divei! Proprietarul a fost socat de cum traia celebra vloggerita

O tanara celebra pe Instagram a reusit sa socheze o lume intreaga dupa ce proprietarul apartamentului in care aceasta statea a dezvaluit ceva de-a dreptul cutremurator!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Nu o sa-ti vina sa crezi ce era in casa divei! Proprietarul a fost socat de cum traia celebra vloggerita icon photo

Frumoasa Kayla Jenkins (24 de ani) a ajuns celebra datorita clipurilor video de pe YouTube si astfel a devenit vlogger de succes in intreaga lume. Mai mult decat atat, Kayla Jenkins a castigat inimile a milioane de oameni cu aspectul ei sexy.

Totusi, fata a intrat in conflict cu proprietarul apartamentului in care statea si apoi a decis sa plece, desi avea o datorie la chirie de mai bine de 10.000 de lire sterline. Cand a ajuns la apartamentul unde locuia diva, proprietarul a trait un adevarat soc!

Dincolo de pozele sexy si spectaculoase cu ea, Kayla Jenkins a lasat in urma o mizerie de nedescris: excremente de pisici, miros insuportabil, mobila si obiecte decorative stricate, perdele patate si tot felul de alte neplaceri. Nimeni nu si-ar fi imaginat ca o adevarata diva poate trai in asemenea mizerie.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune