Nu o sa-ti vina sa crezi ce personaj celebru a lucrat dupa studentie la…porci! Si…culmea, a fost data afara de acolo!

Putini stiu ca Irinel Columbeanu a terminat Facultatea de Electrotehnica din Bucuresti, basca si cu medie mare, insa nu a fost scutit de rigorile regimului comunist si a ajuns sa munceasca la tara pentru a se intretine!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereIri a fost un student foarte bun, dar cu toate acestea, nu a primit un post intr-o in intreprindere de stat din Bucuresti in care sa se lafaie ca un imparat, dimpotriva! Surse din preajma lui sustin ca actualul om de afaceri a ajuns sa fie repartizat, dupa terminarea studiilor, la un combinat de crestere a porcilor de la Balotesti.

“Columbeanu s-a dus ca “inginer energetic” acolo si, in scurt timp, a inventat un program pe calculator pentru dozarea furajelor! Observase el ca e ceva in neregula cu hrana care ar fi trebuit sa o manance porci! La animale nu ajungea aceeasi cantitate care era repartizata, ci mult mai putina, in consecinta, dupa mai multe studii, a raportat la organizatia de partid falsul din acte! Culmea, in loc de multumire ca a sesizat raportarile false, a fost dat afara dupa opt ani de munca la combinat. Asa a ajuns, om cu facultate, analist programator la o antrepriza de constructii”, poveste un apropiat al afaceristului despre primele experiente profesionale ale cunoscutului personaj monden!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate