Nu o sa-ti vina sa crezi cum a reusit Dan Bursuc sa faca auzite manelele pe iPhone-uri din toata lumea!

DiBi Radio, aplicatia gratuita de iPhone a lui Dan Bursuc, a atins primul loc in topul site-urilor romanesti de muzica (Top Music ) listate de AppStore.

Distribuie pe:

fara descriere

fara descriereAsa cum spune si refrenul unei celebre manele: "Cine e pe primul loc?!" Aplicatia lui Dan Bursuc, evident!Programul a ajuns numarul 1 la downloadari si numar de utilizatori  in cel mai popular magazin de aplicatii din lume, devansand aplicatiile romanesti Kiss FM (locul 7),  Radio 21 (locul 9) si Vibe FM (locul 10). Aplicatia DiBi Radio, prin care manelele au trecut de bariera impusa de posturile de radio consacrate, se descarca gratuit din AppStore, ”magazin” care se gaseste pe orice iPhone, iPad ori computer conectat la internet. Incurajat de succesul radioului online DiBi, lansat in urma cu trei ani,  impresarul manelistilor a demarat munca la proiectul in cauza in vara anului curent.

Dan Bursuc este cunoscut drept un om gadget, in ciuda preocuparilor sale muzicale. Are propria platforma media pe internet, un post radio si pregateste propria statie tv. "La nivel mondial poplaritatea postului meu m-a surprins si pe mine. Am ascultatori de manele in Statele Unite, Canada, dar cei mai multi in Europa si Anglia", a spus Dan Bursuc.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate