Nu s-a mai putut abține și a izbucnit în emisiunea pe care o prezintă! Mirela Vaida, dezvăluiri neașteptate

Mirela Vaida a izbucnit în momentul în care prezenta emisiunea.

Nu s-a mai putut abține și a izbucnit în emisiunea pe care o prezintă! Mirela Vaida, dezvăluiri neașteptate
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Nu s-a mai putut abține și a izbucnit în emisiunea pe care o prezintă! Mirela Vaida a răbufnit și a pornit un întreg scandal. Ce a scos-o din sărite pe cunoscuta prezentatoare de televiziune?!

Mirela Vaida, scandal în emisiunea pe care o prezintă

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din țara noastră. De cele mai multe ori, vedeta spune tot ce gândește și nu se abține de la vreun comentariu. Așa s-a întâmplat și în emisiunea de astăzi, atunci când frumoasa blondină a răbufnit în direct. Ce a făcut-o pe cântăreață să aibă o reacție așa acidă?

În cadrul emisiunii pe care o prezintă, Mirela a transmis, astăzi, faptul că este extrem de deranjată de faptul că există o tăiere masivă de arbori din pădurea Snagov. Chiar dacă a decis să se mute la 30 kilometri depărtare de București pentru a trăi o viață liniștită, însă degeaba. 

Citeste si: Ce s-a schimbat în căsnicia Mirelei Vaida după 11 ani! „Nu mai obişnuim să sărbătorim”

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

”Știți că se taie pădurile în această perioadă, se aud drujbele de peste tot, pentru că, nu-i așa, pădurea trebuie tăiată, pentru că ea este bătrână, stejarii seculari sunt bătrâni, iar ei trebuie rași de pe fața pământului, pentru că în locul lor trebuie să crească alții, în vreo câteva sute de ani, când noi nu vom mai fi.

Nu s-a mai putut abține și a izbucnit în emisiunea pe care o prezintă! Mirela Vaida, dezvăluiri neașteptate
Nu s-a mai putut abține și a izbucnit în emisiunea pe care o prezintă! Mirela Vaida, dezvăluiri neașteptate[Sursa foto: Captură YouTube]

Lucrurile astea se întâmplă când alegi să fugi cu toată familia la 30 de kilometri de București și să cumperi un teren mai scump, tocmai pentru că este lângă pădure. Am sunat de la pădurar, până la Poliția locală, mai aveam puțin să ajung la ministru, dar m-au asigurat toți că este legal să se taie”, a spus Mirela Vaida.

Citeste si: Mirela Vaida, propuneri indecente din partea bărbaților! Ce mesaj le-a transmis prezentatoarea TV

În continuare, Mirela a mai spus faptul că a sunat la poliție, dar că nu știe cum se va rezolva situația. Artista este extrem de deranjată și de faptul că persoanele care defrișează nu plantează copaci în locul celor tăiați.

”Cât să se mai taie? Înțeleg că se regenerează, dar când să se regenereze atâta pădure? Că nu plantați nimic în loc, iar noi chiar stăm acolo. Acum patru ani nu mai vedeam cerul, iar acum nu mai vedem niciun copac. Noi cu ce mai trăim, că pădurea mai dă oxigen și mai absoarbe din poluare”, a mai spus moderatoarea emisunii.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce vedete sunt la Te cunosc de undeva 2021! Nume mari printre concurenții sezonului 16 - Cum arată echipele complete

Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi! Ce a sensibilizat-o pe cunoscuta prezentatoare de televiziune: "Mi s-a rupt sufletul..."

Mirela Vaida a clacat! Prezentatoarea TV , în lacrimi în timpul emisiunii: ”Un moment extrem de greu pentru mine”

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Adevărul despre Mirela Vaida! Ce facultate a făcut, de fapt, vedeta: Îmi era imposibil să reuşesc

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

România primește un nou lot de vaccinuri Pfizer. Campania de vaccinare se accelerează

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies