Nu se poate asa ceva! Uite in ce au strans preotii bani de la credinciosii veniti la moastele Sfintei Parascheva! S-au strans sume COLOSALE din donatii!

Nebunie mare la Iasi, acolo unde sute de mii de credinciosi au venit sa se inchine la moastele Sfintei Parascheva. Nici preotii n-au stat cu mana in san si au avut grija sa inlocuiasca bietele cutii ale milei cu niste butoiase mai incapatoare pentru a se strange banii credinciosilor. ##VIDEO249432##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descriereSe pare ca a fost o miscare castigatoare pentru ca mai toti cei veniti acolo s-au inghesuit sa bage bani in ele. "Am dat si eu 100 de lei. Ne-am rugat sa ne dea sanatate", a spus un enoriasi. Altii au fost secretosi si nu au vrut sa spuna cati bani au bagat in kalooga_36441" cutia milei improvizata".

fara descrierefara descriereSumele au fost destul de mari avand in vedere modul in care au fost pazite butoaiele si cum au fost carate in interiorul bisericii. Desi suma a fost tinuta in secret de clericii bisericii, la un calcul aproximativ ne dam seama ca acolo s-au strans aproape un milion de lei noi sau, in valuta, peste 200.000 de euro. Banii nu sunt declarati si cu siguranta nu vor ajunge in cer.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate