Nu se poate asa ceva! Un barbat spune ca are o relatie cu Oana Lis din 2011! "Eu simt ca sunt tatal copilului ei!" - Viorel Lis a ramas socat cand a auzit asa ceva!

Pe internet au aparut imagini cu Oana Lis in compania unui tip misterios, iar aceste imagini au ridicat semne de intrebare. Cei de la Acces Direct au reusit sa dea de urma lui si l-au invitat in platoul emisiunii realizate de Simona Gherghe.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereVali, asa cum s-a recomandat el, a facut niste dezvaluiri colosale si a spus ca el are o relatie cu Oana Lis inca din 2011 si ca este de parere ca este tatal copilului pe care Oana il poarta in pantece. "Ne-am cunoscut in 2011, in iulie. Am facut cunostinta cu Oana la o sala de fitness si am intrat in vorba cu ea. Am mers la masa impreuna, am baut o bere impreuna si dupa ea mi-a zis ca are o durere la ceafa si i-am facut un masaj, am facut schimb de numere de telefon si am inceput o relatie de amicitie. Prin septembrie, in acelasi an, ne-am mai vazut de cateva ori, apoi ea m-a terorizat cu telefoanele si a inceput sa traga de mine. Pe 22 septembrie am avut prima relatie intima si de aici a inceput totul. Ultima partida de sex am avut-o acum in vara, in 2014. Noi am avut secretul nostru si ne-am dorit sa facem un copil. E posibil ca eu sa fiu tatal acestui copil.", a dezvaluit Vali, presupusul amant al Oanei Lis.

fara descrierefara descriereViorel Lis a ramas socat cand a auzit aceste cuvinte si a cerut niste explicatii din partea sotiei sale. "Oana trebuie sa imi dea niste explicatii. Oricum eu nu cred ca este adevarat ce spune el. Nu cred nimic pana nu vorbesc cu Oana", a spus Viorel Lis.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate