Nu stia cum sa ii explice mai bine asa ca a scris un ghid cu sfaturi despre emoţii şi sexualitate pentru fiica ei adolescentă! Vezi cine e actrita carea facut asta!

Emma Thompson a scris un ghid cu sfaturi despre emoţii şi sexualitate pentru fiica ei în vârstă de 13 ani, după ce, în copilărie, ar fi fost agresată sexual de un bărbat mai în vârstă, informează contactmusic.com.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereActriţa britanică a dezvăluit că, în ziua în care a împlinit opt ani, părinţii ei i-au organizat o petrecere aniversară la care au invitat un magician, care ar fi încercat să o agreseze sexual.

"Era un bărbat în vârstă, cu păr grizonant. M-a atras în spatele unei uşi şi m-a întrebat dacă vreau o bomboană, iar eu am răspuns afirmativ, însă aveam o senzaţie ciudată. Mi-a dat bomboana şi m-a întrebat dacă vreau să îl sărut. M-am ridicat în vârful picioarelor ca să îl sărut pe obraz, dar el m-a sărutat pe gură (...). Am crezut că era vina mea, copiii cred întotdeauna că este vina lor", a declarat actriţa pentru ziarul Daily Mirror.

Emma Thompson subliniază că experienţa a încurajat-o să scrie un ghid pentru fiica ei, Gaia, în care să discute despre presiunea sexuală cu care se confruntă adolescenţii, despre care actriţa crede că a devenit mult mai acută odată cu dezvoltarea tehnologiilor de comunicare.

"Există atât de multe presiuni. Întrebările despre sexualitate cu care se confruntă copiii mă îngrozesc, dar asta se întâmplă, băieţii şi fetele care privesc filme pornografice, băieţii care trimit fetelor imagini hardcore pe telefoanele mobile (...). Prin urmare, am scris un ghid pentru fiica mea, despre locul emoţiilor în corp, despre senzaţiile sexuale şi despre legătura dintre sex şi emoţii", a adăugat actriţa.

Emma Thompson, în vârstă de 54 de ani, a obţinut premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 1993, pentru rolul din kalooga_36441" Întoarcere la Howard's End", şi Oscarul pentru cel mai bun scenariu, pentru adaptarea cinematografică a romanului "Raţiune şi simţire" de Jane Austen.

Thompson este printre puţinii actori de la Hollywood care au fost nominalizaţi la Oscar pentru un rol principal şi un rol secundar, în acelaşi an - 1994 -, pentru două producţii diferite. În cazul Emmei Thompson este vorba despre rolul principal din "Rămăşiţele zilei" şi rolul secundar din "În numele tatălui".

Actriţa britanică a fost recompensată şi cu o stea pe Walk of Fame din Hollywood, în august 2010.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate