Vedete

Nu stii cum sa-ti imbraci copilul de Sarbatori? Inspira-te de la nepotelul Elenei Gheorghe, cel mai tanar influencer de pe instagram FOTO!

Lucas are patru ani si jumatate, dar deja se poate considera model profesionist. Mama lui i-a facut numeroase sedinte foto, micutul avand o relatie deosebita cu aparatul de fotografiat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Nu stii cum sa-ti imbraci copilul de Sarbatori? Inspira-te de la nepotelul Elenei Gheorghe, cel mai tanar influencer de pe instagram FOTO!icon photo

Va spuneam mai sus ca, in cazul in care ati ramas fara inspiratie in ceea ce priveste vestimentatia micutilor dumneavoastra, micutul Lucas ca sta la dispozitie pe contul de instagram al mamei lui.

Este deja un influencer in toata regula, tinutele lui adunand mii de aprecieri. Ana, mama lui Lucas, este un blogger de succes si ii alcatuieste simpaticului baietel cele mai cool outfit-uri.

Fie ca vorbim despre o iesire la film, o plimbare in parc, o zi de nastere sau mult asteptatele Sarbatori, "Lucasweeto", cum ii spune matusa lui, Elena Gheorghe, are intotdeauna o tinuta "WOW". Mai multe imagini gasiti pe @pirvulescuana.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune