"Nu sunt fericit că am divorțat" Alex Zănoagă spune tot ce are pe suflet! Ce a însemnat pentru el, de fapt, divorțul de Simina? | EXCLUSIV

Vedete

"Nu sunt fericit că am divorțat" Alex Zănoagă spune tot ce are pe suflet! Ce a însemnat pentru el, de fapt, divorțul de Simina? | EXCLUSIV

Alex Zănoagă a vorbit sincer despre divorțul de Simina. Cum se simte acum?

La sfârșitul lunii februarie, după un șir lung de acuzații și o perioadă tensionată, Alex Zănoagă și Simina Loica și-au spus ”adio” și în mod oficial. Cei doi sunt acum divorțați și fiecare a pornit pe un alt drum, liberi și fără nici o obligație unul față de celălalt, singurul lucru care-i mai leagă fiind băiatul pe care-l au împreună.

Alex Zănoagă, mărturii sincere despre divorțul de Simina

Alex Zănoagă și-a deschis sufletul și a vorbit despre ce simte după divorțul de Simina.

Acesta susține că odată cu divorțul s-a simțit eliberat și are planuri mari pentru propria persoană. 

"Acum sunt mult mai relaxat.Nu pot spune că sunt fericit că am divorțat, dar atunci m-am simțit mai liber, parcă eram ținut într-un fel. Așa am simțit când s-a dat decizia. La 30 de minute după ce am ieșit din sală de acolo, după decizie, m-am simțit liber. Am zis că gata, acum s-a terminat, acum pot să o iau de la zero.

Dacă aș da timpul înapoi nu m-aș mai căsători cu Simina, dar nu regret că ne-am cunoscut, că avem un copil, pentru că dacă o regret pe ea, asta ar însemna că regret și copilul. Pot să îi spun că îi mulțumesc într-un fel că acum îmi dau seama și știu ce am de făcut pe viitor și din greșeli înveți."
, a mărturisit Alex Zănoagă.

Alex Zănoagă, mesaj dur pentru Bobicioiu

Alex Zănoagă a ieșit învingător în lupta cu Ștefan Ciuculescu, însă nu a uitat de fostul lui prieten, Bobicioiu, căruia i-a transmis un mesaj dur. Se pare că așteaptă revanșa și e mai mult ca sigur că îl va bate măr de data aceasta:

"Bobicioiule, știu că îți doreai ca în seara asta să pierd și n-am pierdut. Nu ți-am făcut plăcerea de a pierde, dar dacă voi primi ocazia să ne batem din nou, atunci o să te prind și o să îți rup capul.

Nu o să te mai iert de data asta, o să te rup, dacă vreodată o să vrei să îmi dai revanșa. Cu siguranță acum nu mai vrea să lupte cu mine, îi este frică. Și atunci i-a fost frică, dar nu a avut încotro, a trebuit să intre și a trebuit să lovească, dar nici nu prea lovea atunci, mai mult încerca să mă ia în brațe, să mă ia la dans. Atunci eram în cușcă, nu pe platoul de dans.
Știu 100% că el în seara asta a vrut să pierd și să se bucure. M-am bucurat eu atunci când a pierdut el, din păcate tu n-ai putut să te bucuri, că știu că tu asta ai vrut, dar știi cum e, când ești mai bun, n-ai cum să te bucuri de răul altuia. Eu m-am bucurat când a câștigat Neveu, i-am dat și niște sfaturi, vezi că Bobicioiu o să vrea să te ia în brațe, să îți dea cu piciorul în față, să se bată cum s-a bătut cu mine.
I-am zis că trebuie să se ducă la bătaie, să i-o prindă direct în barbă și atunci o să cadă."
, a declarat Alex Zănoagă, la WOWnews.

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Declarația șocantă a mamei criminalului din Crângași: „Domnul s-a împiedicat”. Cum explică femeia tragedia în urma căreia a fost ucis un bărbat de 46 de ani?- radioimpuls.ro

Ai un pont WOW? Dacă deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!