„Nu sunt toate bune și frumoase” Adrian Mutu dezvăluie ce relație are, de fapt, cu fiul său cel mare, Mario! A vorbit abia acum despre asta: „Mai face prostii”

Vedete

„Nu sunt toate bune și frumoase” Adrian Mutu dezvăluie ce relație are, de fapt, cu fiul său cel mare, Mario! A vorbit abia acum despre asta: „Mai face prostii”

Adrian Mutu a dezvăluit, fără ocolișuri, ce relație are, de fapt, cu fiul său cel mare, Mario, care are aproape 21 de ani.

Adrian Mutu se poate declara un bărbat împlinit! În vârstă de 44 de ani, fostul fotbalist are o carieră în domeniul sportului, o familie frumoasă, dar și 4 copii de care este tare mândru. Ei bine, fiul său cel mare, Mario, rezultat din căsnicia cu Alexandra Dinu, are aproape 21 de ani și abia recent, antrenorul de la FC Rapid a vorbit despre relația pe care o are cu băiatul lui.

Antrenorul a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu băiatul său și au o relație normală de tată-fiu.

Bineînțeles că, fostul fotbalist a mai explicat că există și tensiuni între ei, iar Mario mai face și prostii, așa cum este firesc, însă nimic nu este dus la extrem, mai ales că acum tânărul trece printr-o perioadă în care capătă experiență și se maturizează.

Citește și: În ce relații au rămas Adrian Mutu și Alexandra Dinu. Dezvăluirea făcută de „Briliant”: „Dacă avem ocazia să vorbim, o facem!”

„Avem o relație normală, tensionată.

Așa e între un tată de 44 de ani și un băiat de aproape 21. Nu sunt toate bune și frumoase. La 21 de ani mai face prostii, nu o să stea la birou sau să fie ușă de biserică. Eu cred că e un băiat bine educat, noi avem o relație bună, e și el acum bărbățel și vede lucrurile din alte puncte de vedere. Acum se maturizează și capătă experiență, îl simt mai responsabil”,
a dezvăluit Adrian Mutu, pentru Fanatik

În ce relații au rămas Adrian Mutu și fosta lui soție, Alexandra Dinu

Nu de mult, Adrian Mutu a făcut o serie de declarații despre relația pe care o are în prezent cu Alexandra Dinu, mama fiului său, Mario. Antrenorul a explicat că fiecare își vede de treaba lui și vorbește cu actrița doar lucruri legate de băiatul pe care îl au împreună.

Citește și: Schimbare de plan la echipa care îl voia pe Adrian Mutu. Salernitana va continua cu fostul antrenor, demis acum trei zile

„Nu avem niciun fel de probleme.  Fiecare își vede de treaba lui. Dacă avem ocazia să vorbim despre Mario, o facem!”, a spus Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, citează digisport.ro.

Alexandra Dinu și Adrian Mutu