Nu ti-ar fi trecut prin cap cu ce se ocupa soacra lui Pitbull! Anda Ghita are firma de pompe funebre! "La sfarsit toate drumurile duc la mine!"

Anda Ghita face bani din piatra seaca. Dupa ce si-a incercat norocul in fel de fel de afaceri, care mai de care mai diversificate si fara sa aiba vreo legatura una cu alta, soacra luptatorului Pitbull Atodiresei a ramas cu una si buna!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAnda Ghita este soacra luptatorului Pitbull AtodireseiEste vorba despre o firma de pompe funebre si constructii funerare, o afacere profitabila care merge ca unsa inca din ’92 de cand a fost infiintata de socrii lui Pitbull Atodiresei. fara descriereAnda Ghita vinde sicrie si toate cele necesare unei inmormantarifara descriereAnda se ocupa impreuna cu sotul ei de afacerea de pompe funebre“Am deschis firma de pompe funebre in ’92 si, ulterior, am dorit sa ne extindem si in alte domenii. Asa ca, impreuna cu sotul meu am investit intr-un restaurant, intr-o carmangerie, un market, o croitorie si intr-un magazin cu legume si fructe. Am bagat bani si ne-am tocat nervii si energia cu ele, dar n-a fost sa fie si pana la urma le-am inchis. Acum aveam doar afacerea aceasta cu pompe funebre. fara descriereFirma se ocupa si cu constructii funerarePentru ca suntem seriosi si oferim servicii complete nici nu avem nevoie de publicitate, ne recomanda clientii din gura in gura. Ce sa-i faci, la sfarsit toate drumurile duc la mine. E o chestie care face parte din viata! Am plans cateodata alaturi de familiile indurerate care au apelat la serviciile noastre. Cel mai greu este cand e vorba de copii. Exista si exceptii: o femeie a vrut o placare cu gresie la mormant pentru caini, a declarat Anda Ghita, in stilul sau caracteristic, pentru WOWbiz.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate