Nuami Dinescu a fost părăsită ce bărbatul cu care îşi făcuse planuri pentru o viaţă în comun: “M-a sunat şi mi-a spus că pleacă. De tot”

Amicii actriţei au aflat că Nuami Dinescu a fost părăsită ce bărbatul cu care îşi făcuse planuri.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că Nuami Dinescu a fost părăsită ce bărbatul cu care îşi făcuse planuri pe termen lung. “Aveam un prieten bun cu care făcusem nişte planuri. Azi m-a sunat şi mi-a spus că pleacă. De tot. Mă bucur mult pentru el, pentru curajul lui, apreciez eleganţa de a nu dispărea ca măgarul în ceață, am mai păţit”, le-a mărturisit actriţa amicelor sale.

Citeste si: Oana Pellea vrea să se mărite cu un actor celebru: „E rândul meu! Acum vin!”

Citeste si: Cainele actritei Nuami Dinescu a murit dupa ce s-a chinuit trei saptamani. "Cineva a pus antigel in carne"

Citeste si: Nuami Dinescu a iesit in ger incaltata cu tocuri cui in picioarele goale: „Crapa si gerul de invidie. Vezi sa nu faci gauri in asfalt, ca e sensibil la temperaturile astea”

Nuami Dinescu a fost părăsită ce bărbatul cu care îşi făcuse planuri: "Mie tot îmi vine să plâng"

“O sa rămână prietenul meu, for ever, dar mie tot îmi vine să plâng. Sunt în metrou, mă uit la oameni, caut zâmbete... Undeva, mai în spate, se aude cum râd nişte copii…”, a mai scris Nuami. “Poate te convinge să-l urmezi, încă mai ai multe de spus. Dacă îţi doreşti cu adevărat, pleacă!”, i-a răspuns o prietenă. (citeşte despre drama din tinereţea lui Nuami Dinescu)

Nuami Dinescu a fost părăsită ce bărbatul cu care îşi făcuse planuri: “Nu-mi doresc. Eu nu plec" 

De curând, Nuami Dinescu a fost părăsită ce bărbatul cu care îşi făcuse planuri. “Nu-mi doresc. Eu nu plec. Când m-am întors din Palestina am înţeles multe”, a explicat Nuami. Anul trecut, actriţa a fost în vacanţă în Israel şi Palestina alături de un bărbat care pare a fi cel care a plecat acum definitiv din România.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: