Nuami Dinescu: "Nicio o mare de lacrimi nu va fi de ajuns pentru cei care au murit la Revolutie pentru ca eu sa pot sa ma duc cind am chef sa mi iau o rata afumata sau sa-l injur pe presedinte"

Nuami Dinescu a vizionat un documentar despre viata lui Nicolae Ceausescu si si-a adus aminte de ce a trait pe vremea dictatorului.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere"M-am culcat in zori...am vazut jumate din filmul "Autobiografia Lui Nicolae Ceausescu" si a fost imposibil sa adorm. M-am infiorat cind am vazut din nou ce am trait unii, eram copil dar le stiu.Ce am inteles eu f limpede aseara e ca, atita vreme cit cei care se ridicau la un semn si aclamau "Ceausescu reales la al XIII ...congres" inca traiesc printre noi, cita vreme exista fir doar un fir din prostia, lasitatea, lingusela, minciuna de atunci nu o sa ne facem bine. M-a socat pur si simplu, mai ales catre final cind tovarasul vine in vizita la un magazin comercial si vitrinele sint pline de mezeluri fine, de carne, exact ca acum...fratilor, vitrinele erau goale, gaseai doar celebrii 'adidasi" si din cind in cind niste salam, si ala la cozi... pentru cei care au murit de-a lungul timpului si la Revolutie pentru ca eu azi sa am libertatea de a scrie la calculator, sa pot sa ma duc cind am chef sa mi iau o rata afumata sau sa-l injur pe presedinte, nicio o mare de lacrimi nu va fi de ajuns.Nimic, niciodata nu va putea plati sacrificiul lor. Nimic. Avem o datorie uriasa fata de ei si cred ca fiecare lucru nelalocul lui, fiecare lucru nedemn, fiecare inselaciune, fiecare ofensa aduca oamenilor care incerarca sa faca lucrurile sa mearga, toate acestea sint ca niste palme pe obrazul fiecaruia dintre ei. Uitati-va la filmul lui Andrei Ujica...cei care stiu isi vor reaminti, cei care nu stiu se vor uita ca la scenariu SF prost si lipsit de imaginatie", a scris ea pe reteaua de socializare.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate