Numai in Romania se putea intampla asta! Un primar a pus termopane la o scoala care s-a prabusit!

Un caz absolut senzational s-a petrecut in localitatea Belcesti din judetul Iasi.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereFostul primar al comunei a reusit sa produca prejudicii de peste 1.000.000 de lei statului, dar si bugetului local dupa ce a decis sa puna termopane la o scoala in pragul prabusirtii.

Jurnalistii de la "Buna ziua, Iasi!" au realizat niste fotografii de-a dreptul hilare de la Scoala Centrala din Belcesti. Cladirea este dezafectata si jumatate prabusita, dar are termopane noi la fiecare geam, investitie ce a costat circa 1.000.000 de lei.

Responsabil pentru aceasta "afacere" este fostul primar al localitatii, Constantin Petras. Societatile care au incasat banii pentru lucrari sun Clean Total SRL si Ral Construct Grup.

Situatia este deosebit de grava avand in vedere ca in aceasta comuna nu exista suficient spatiu in unitatile scolare astfel incat copiii sa invete in conditii normale. Din cauza lipsei spatiului, copiii sunt nevoiti sa invete intr-o cladire in care a functionat pana nu demult postul comunal de politie. Firmele de constructii au incheiat contracte pentru reabilitarea scolilor in timpul mandatului fostului primar Constantin Petras, mai scriu cei de la bzi.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate