Numărul cazurilor de coronavirus este în creștere după ce autoritățile au decis relaxarea măsurilor. Medicii de la Spitalul „Victor Babeș" spun că sunt luați cu asalt de pacienți și nu mai fac față internărilor

Numărul cazurilor de coronavirus este în creștere, iar medicii trag un semnal de alarmă.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Numărul cazurilor de coronavirus este în creștere. Medicii nu fac față
Numărul cazurilor de coronavirus este în creștere. Medicii nu fac față


In articol:

Medicul Simin Aysel Florescu atrage atenția că a crescut numărul pacienților spitalizați, iar asta va duce la depășirea capacității unității sanitare.

Citeste si: Majda, colega lui Andrei Ștefănescu, anunț de ultimă oră după ce prezentatorul a aflat că are COVID: „Am sunat la DSPB să anunț și...”

Numărul cazurilor de coronavirus este în creștere. Medicii nu fac față

„Numărul cazurilor de coronavirus este în creștere. Medicii nu fac față am apropiat de capacitatea maximă ca număr de pacienți. Numărul de cazuri în comunitate e din ce în ce mai mare, numărul de cazuri din diverse focare e din ce în ce mai mare, iar asta duce la creșterea numărului de pacienți spitalizați.

În curând vom depăși capacitatea maximă. Nu mai putem acoperi ritmul internare-externare. Numărul celor care vin e din ce în ce mai mare decât al celor pe care îi externăm.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Sunt câteva zeci de persoane zilnic.

Citeste si: Marcel Pavel, prima fotografie de pe patul de spital, după ce a aflat că are coronavirus! „Când sunt la un pas de moarte…”

Trendul numărului de pacienți internați e crescător”, a spus medicul Simin Aysel Florescu pentru Digi24.

Medicul a mai declarat că numărul pacienților care ajung în spital sunt la fel ca la început.

„Numărul actual de pacienți e ca în vremurile de la începutul pandemiei. Trebuie să realizăm că acest număr de persane infectate este cauzat de lăsarea jos a gărzii, nu se mai respectă regulile de bază, dacă din ce în ce mai mulți nu le respectă, rezultatul se vede.

Citeste si: Cod portocaliu de furtuni puternice. Anunțul de ultimă oră al meteorologilor

E un număr constant crescător de oameni care vin, ar trebui să dea de gândit pentru a lua măsuri de responsabilitate individuală. Să respectăm regulile pe care le tot recităm de milioane de ori de când a început această pandemie, să nu le considerăm derizorii!”, a spus la Digi24 medicul Simin Aysel Florescu

Urmatorul articol
Citește și:

VIDEO Elena Ionescu și Emanul de la Survivor se pregătesc să fie părinți? Cum au fost surprinși cei doi foști concurenți

Mihai Şora a revenit pe Facebook! Primul mesaj, după o pauză de trei luni

Monica Anghel, primele declarații după ce s-a testat pentru coronavirus: „Doctorul mi-a spus că...”

Diana Belbiță se întoarce în ring! ”Prințesa Războinică” vrea să răpună ”Lupoaica”

Caz revoltător în Ploiești. O femeie de 45 de ani a murit după un avort. Medicul vinovat a încercat să cumpere tăcerea familiei: „Ce să facă bre cu banii? Mie dă-mi-o sănătoasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies