Nume de cod: Site 911! Muncitori din Romania vor construi o baza secreta in Israel, sub directa supraveghere a fortelor americane!

Americanii vor superviza constructia unei baze militare subterane pe cinci etaje, in apropiere de Tel Aviv. Numele de cod: "Site 911". Proiectul va fi gata in doi ani, iar pretul se va ridica undeva la 100 milioane de dolari, scrie Washington Post.

Distribuie pe:

Preocuparile legate de securitate sunt atat de mari, motiv pentru care, in afara de israelieni, singurii muncitori care pot fi angajati pentru constructia bazei sunt din "SUA, Canada, tarile din Europa de Vest, Polonia, Moldova, Thailanda, Filipine, Venezuela, Romania si China. Ocuparea fortei de munca de catre palestinieni este interzisa", a anuntat divizia de geniu, conform incont.ro.

Printre alte reguli de securitate: o singura poarta, atat pentru intrarea cat si pentru iesirea din baza, acestea nu sunt posibile decat in timpul orelor de lucru, cu exceptia vehiculelor de aprovizionare, iar garzile vor fi cetateni israelieni.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate