Numele reale ale vedetelor din România! Tu ştiai cum îi cheamă, de fapt, pe membrii BUG Mafia, Inna şi Guess Who?

Fiecare artist are dreptul de a-şi alege numele de scenă, iar mulţi dintre aceştia au făcut acest lucru, pentru a căpăta celebritate. Dar, stai! Tu ştii, de fapt, cum se numesc vedetele din România?

Autor: A.V.

Fie că vorbim despre Smiley, Pepe, Inna şi mulţi alţi artişti din România, numele lor pe scenă nu sunt deloc cele reale. Astfel, pe Smiley îl cheamă Andrei Tiberiu Maria. Îndrăgitul Pepe se numeşte, de fapt, Ionuţ Pascu.

De asemenea, cunoscuta Irina Rimes este, de fapt, Irina Rîmeş! Fuego se numeşte în buletin Paul Surugiu, iar Inna se numeşte, de fapt, Elena Alexandra Apostoleanu.

Să nu uităm nici de membrii trupei B.U.G. Mafia, adică Tataee, Uzzy şi Caddy, care se numesc, de fapt, Vlad Irimia, Alin Demeter şi Dragoş Ducu Banu.

De asemenea, numele real al lui Puya este Dragoş Gărdescu, iar al lui Guess Who este Laurenţiu Mocanu. Totodată, pe Connect-R îl cheamă Ştefan Relu Mihalache, iar pe îndrăgita Andra o cheamă Alexandra Irina Măruţă. Şi să nu uităm nici de Lora: Laura Petrescu, în  buletin, scrie okmagazine. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Doliu în lumea artistică! A murit de cancer la plămâni

Lino Golden, bolid de lux de 100.000 de euro! Cu ce maşină şi-a dat pe spate prietenii

Cumplit! Un îndrăgit cântăreţ de muzică populară a făcut accident! Cum se simte artistul

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Veste ȘOC despre Oana Roman! S-a anunțat acum

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Avem și adevărul. Cum a pornit, de fapt, pandemia la Wuhan

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies