Numele secret al lui Adrian Teleșpan, prietenul Anei Morodan

Adrian Teleșpan a devenit cunoscut după ce a fost, alături de prietena lui Ana Morodan, într-un show extrem în Asia.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Perechea Ana Morodan, cunoscută ca ”Prințesa digitală” și Adrian Teleșpan a făcut senzație în show. Atunci, Adrian Teleșpan și-a făcut numeroși fani. Puțină lume știe însă că, în buletin, Adrian Teleșpan mai are un nume. ”Mă cheamă Malvinus. Așa mă cheamă în buletin: Teleșpan Adrian Malvinus”, a spus prietenul Anei Morodan și partenerul ei în show-ul din Asia.

Citeste si: Ce a făcut Ana Morodan pentru Oase, după ce a dat cu mașina peste el? Imaginea care nu s-a văzut până acum

Citeste si: Adrian Teleșpan, despre orientarea sa sexuală: „M-au înjurat...”

Citeste si: Adrian Teleșpan, partenerul Anei Morodan în Asia, despre drama de a-și pierde câinele și prietenul în același timp

 

Adrian Teleșpan este scriitor

Adrian Teleșpan este scriitor, apariția cărții sale, ”Cimitirul”, în 2013, care spune povestea unui homosexual român,  i-a șocat pe mulți. A fost momentul în care scriitorul a mărturisit public și faptul că el este homosexual, asta poate și pentru că protagonistul, un homosexual român care se mută la Londra, semăna bine cu el.

fara descriere

Într-un interviu acordat, în urmă cu câțiva ani revistei Life, Adrian Teleșpan își povestește viața. ”Eu sunt din Drăgăşani, judeţul Vâlcea. Nici nu ştiam că există cuvântul homosexual! Ştiam că îmi plac băieţii, ştiam de la 4 ani! Nu pricepeam semnele astea la 4 ani, dar aveam un soi de intuiţie şi, cândva pe la 14 ani, când am început să mă prind cum stă treaba, mi-am dat seama că aveam orientarea asta de mic. Eu am aflat de cuvântul acesta din serialul Dallas! Lucy Ewing, dacă îţi aduci aminte, avea un iubit. Care s-a dovedit a fi homosexual. Şi ştii cine l-a jucat pe iubit? Brad Pitt. Şi atunci am auzit cuvântul homosexual pe care nu l-am înţeles, dar am avut noroc că-l şi explicau, adică în serial a apărut şi explicaţia cuvântului… Mi s-a părut atunci un cuvânt foarte urât”, a povestit atunci Adrian Teleșpan.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate