Numerologie 2015! Iata care va fi destinul tau in anul 2015! Trebuie sa citesti asta!

Numerologia, in general, aceste previziuni numerologice 2015, in particular, se bazeaza pe principiul asocierii dintre numere si destinul oamenilor.

Distribuie pe:

fara descriereValoarea numerologica a anului 2015, se calculeaza in acest fel: 2+0+1+5=8. Numarul 8, cifra sub semnul careia sta anul 2015, este asociat cu afacerile, succesul si averea, toate acestea obtinute insa prin numai prin perseverenta, prin continuitatea, repetitia si ciclicitatea sugerata de acest numar.

Pentru a sti ce previziune numerologica ti se potriveste pentru anul 2015, trebuie sa calculezi care este asa-zisul tau an personal. Pentru acesta, aduni toate cifrele corespunzatoare zilei, lunii si anului tau de nastere dupa care, reduci suma obtinuta la o cifra, prin adunarea cifrelor din acea suma. Numarul la care ai ajuns in acest fel se aduna cu 8, cifra anului 2015. Iata si un exemplu: presupunand ca te-ai nascut pe 27 martie 1996, procedezi in acest fel: 2+7 (cifrele din ziua de nastere) + 0 +3 (cifrele corespunzatoare lunii martie/03) +1+9+9+6 (cifrele din anul nasterii) = 37, 3+7=10, 1+0=1. Am obtinut asadar 1, pe care il adunam cu 8 (numarul anului 2015): 1+8=9. In acest exemplu, anul personal este 9.

Anul personal 1

In 2015, te lansezi intr-un nou ciclu de 9 ani al vietii al existentei tale. Cifra 1 tinde sa fie, impreuna cu 5, una din cele mai activizante, fiind asociata cu un surplus de vigoare si energie in urmarirea telurilor tale. Anul personal 1 este favorabil unor noi inceputuri, initierii de noi si ambitioase planuri, improspatarii fortei tale mentale si fizice. Indreapta-te spre ce iti doresti fara a lasa pe nimeni sa iti stea in cale. Pari sa fii sigur pe tine insuti si pe valorile tale, plin de indrazneala, putand prelua cu usurinta controlul asupra vietii tale profesionale si personale. Te poti simti mobilizat sa iti imbunatatesti toate aspectele existentei si, desi la inceput este posibil sa ai dificultati in focalizarea intensei energii cu care esti daruit, odata ce ai invatat sa o utilizezi, cu greu iti mai poate infrana cineva demersurile esentiale. Este important sa iti mentii o atitudine pozitiva fata de viata, sa eviti sa mai iei in seama esecurile trecute. Daca nu reusesti in 2015 sa profiti de oportunitatile unei transformari majore, va trebui sa astepti un astfel de climat favorabil vreme de inca un ciclu numerologic, adica timp de 9 ani.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate