Nuntă Andreea Bălan! Andreea Antonescu ”dă din casă”: ”Lui George nu-i iese valsul”! EXCLUSIV

Andreea Bălan se mărită azi iar colega ei din trupa ”Andre” a făcut câteva dezvăluiri din culisele evenimentului la WOWbiz.ro Live.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

Andreea Antonescu va fi prezentă la nunta colegei ei, Andreea Bălan. Evenimentul este programat azi și odată cu el va avea loc și botezul fiicei cele mici a Andreei și a lui George Burcea.

Andreea Antonescu a dezvăluit în exclusivitate pentru WOWbiz.ro Live câteva dintre pregătirile evenimentului.  

Nuntă Andreea Bălan. Andreea Antonescu: ”Nu o să pot să cânt pentru că voi plânge”

fara descriere

”Nu știu dacă o să pot să cânt pentru că o să plâng mult... La urma urmei, Andreea mă cunoaște, invitații mă cunosc în mare parte, ne știm bine între noi și cu bune și cu rele...

Eu cu Andreea (Bălan n.r.) vorbim în fiecare zi. La cum o cunosc eu pe Andreea, are emoții, dar nu le arată. Și nu le va arăta. Sunt curioasă cum va reacționa în ziua nunții. Sunt convinsă că mă va trage undeva deoparte să-și elibereze sentimentele, după care va ieși foarte încrezătoare, cu zâmbetul pe buze.

fara descriere

George, săracul, din câte știu eu, a fost ”muștruluit” rău legat de valsul mirilor, că nu-i ieșea. Andreea e nemulțumită că George nu e Petrișor din punct de vedere al dansului... Dar sunt convinsă că și momentul ăla va fi foarte frumos... la cum o cunosc atât eu cât și voi pe Andreea.

Citeste si: Andreea Bălan s-a împăcat cu tatăl ei și l-a chemat la nuntă! A recunoscut de ce nu l-a invitat l-a cununia civilă

Citeste si: Andreea Bălan, detalii picante din timpul pregătirilor pentru marele eveniment: "Ne-am certat înainte de nuntă". Motivul pentru care soțul artistei a răbufnit

Citeste si: Cum se înțeleg Andreea Bălan și Andra Măruță! ”Unele sentimente nu se schimbă niciodată”

Eu am văzut dansul ieri, la repetiții. Momentul e impresionant, nu are cum să nu te miște. Andreea era foarte zâmbitoare, ziceai că plutește iar Geogre era atât de încrâncenat și atât de serios...”, a declarat Andreea Antonescu la WOWbiz.ro Live.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate