Nunta anului în ”Clanul Sportivilor”! Fratele lui Mircea Nebunu' și-a dus iubita la altar

Nuntă mare în Berceni. Vali, fratele celebrului Mircea Nebunu’, și-a unit destinele cu iubita lui, Doina.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Evenimentul anului în Gruparea Sportivilor din Berceni: Vali, fratele lui Mircea Nebunu s-a căsătorit cu iubita lui, Doina. Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani și au împreună un copil.

fara descriere

Evenimentul a avut loc miercuri, 19 februarie, Mircea Nebunu a venit special din Italia pentru a lua parte la el. Petrecerea a avut loc la un ballroom din București, unde au fost chemați să cânte toți maneliștii importanți din România, în frunte cu Florin Salam și Adi Minune.

Citeste si: Mircea Nebunu’ reacționează după dezvăluirile unui celebru manelist! ”Interlopii nu iau banii lăutarilor! Florin Salam e un prost?”

Citeste si: Abi Talent a rămas fără iubită! ”E mai sexy decât Ruby și mai naturală decât Antonia”! Cum arată bruneta?

Citeste si: Speriat de Corduneanu, Abi Talent ”o dă la pace” cu Alex Velea! Ce a spus azi ”Regele României” despre soțul Antoniei?

Vali și Mircea Nebunu sunt doi cunoscuți lideri ai lumii interlope, care au condus ani în șir Gruparea Sportivilor din București. În ultimii ani, ”clanul” a fost implicat în lupte interne pentru putere, după apariția unor lideri tineri care au încercat să-i înlăture pe cei din ”garda veche”.

fara descriere

După măcelul din cartierul Tei, în care un membru al Clanului Țiganilor l-a tăiat cu sabia pe un tânăr ”sportiv”, Mircea și Vali Nebunu au făcut apel la unitate în gruparea lor, iar nunta aceasta a fost un prilej bun pentru împăcare.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate