Paparazzi

Nunta din dragoste sau din interes? Adrian Mutu este intr-o situatie financiara... delicata! "Briliantul" a gandit evenimentul de duminica trecuta ca o posibila "injectie" consistenta de capital! EXCLUSIV

"Briliantul" are cheltuieli lunare mari, in special cu vila de lux din Pipera in care locuieste si pentru care plateste o rata lunara substantiala

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Radulescu


 

Nunta din dragoste sau din interes? Adrian Mutu este intr-o situatie financiara... delicata! "Briliantul" a gandit evenimentul de duminica trecuta ca o posibila "injectie" consistenta de capital! EXCLUSIVicon photo

Invitat in urma cu cateva saptamani la o emisiune radio condusa de Ovidiu Ioanitoaia, Adrian Mutu a fost pus in fata unei intrebari clasice pe care cunoscutul jurnalist o foloseste ori de cate ori are de a face cu un personaj important din fotbalul romanesc: "Cum stai cu banii, Adi?".

Fostul jucator al Fiorentinei a avut un moment de ezitare, a dat impresia ca s-a fastacit un pic, dupa care a driblat elegant raspunsul, cum o facea pe vremuri pe teren la echipele de top pentru care a evoluat. Apoi, pitesteanul a avut un moment de sinceritate: "Va dati seama, domnul Ovidiu, cu ce mi-au mai luat si nevestele... Dar nu ma plang, am suficienti bani pentru Romania. Poate nu sunt multi pentru unii mai bogati, dar pentru mine sunt suficienti". 

Din vorbele si mimica lui Adi insa era limpede ca nu sta in cea mai buna dispozitie financiara, lucru confirmat si de cei mai apropiati prieteni ai sai. Proaspat casatorit si tata de familie, Mutu are cheltuieli lunare semnificative, mult mai mari decat castigurile sale de la aceasta ora, daca tinem cont ca mai bine de jumatate din mandatul sau petrecut la Dinamo a avut un salariu de 1.500 de euro, o suma pe care si un corporatist mediu din domeniul IT o poate depasi cu lejeritate. Vila de lux din Pipera in care locuieste constituie principala problema a ex-fotbalistului, nevoit sa plateasca o rata lunara consistenta. 

Din aceste cauze, oportunist din fire, ca pe vremea cand ii executa cu sange rece pe portarii adversi, Adi a vrut sa profite de ultimele ocazii ivite, pentru o redresare financiara fie ea si de moment. Astfel, nunta si botezul care au avut loc duminica trecuta la un ballroom din Capitala au lasat un gust amar majoritatii invitatiilor, parand mai degraba un eveniment de imagine, numai bun pentru media si pentru..."plicuri". Mutu a negociat cu o televiziune pentru exclusivitatea pe TV, pentru aproximativ 20.000 de euro, un lucru firesc, care se poarta si in alte tari, atunci cand vine vorba de vedete cu priza la public. 

Nunta din dragoste sau din interes? Adrian Mutu este intr-o situatie financiara... delicata! "Briliantul" a gandit evenimentul de duminica trecuta ca o posibila "injectie" consistenta de capital! EXCLUSIV

Pana aici nimic special, numai ca si... meniul de la salonul respectiv pare sa fi intrat tot intr-un barter negociat de fostul fotbalist cu ajutorul respectivei televiziuni.

Nunta din dragoste sau din interes? Adrian Mutu este intr-o situatie financiara... delicata! "Briliantul" a gandit evenimentul de duminica trecuta ca o posibila "injectie" consistenta de capital! EXCLUSIV

Un alt lucru care a socat: obisnuit pe timpuri sa se poarte numai in haine scumpe de la cele mai tari case de moda din Italia, Mutu a apelat pentru tinuta de ceremonie la un designer autohton, ce-i drept talentat, dar aflat la inceputul carierei, un creator care incearca o promovare agresiva prin asocierea cu mai multe vedete de la noi precum Liviu Varciu sau Pepe. 

Cat priveste lista de invitati - care continea numele celor care in mod normal nu puteau sa lipseasca de la acest eveniment, se poate spune ca a fost mult mai sonora decat cea a invitatilor care chiar au venit. Daca punem la socoteala numai fostul nas Gheorghe Hagi, daca vorbim de o generatie intreaga de coechipieri de la echipa nationala precum Chivu sau Marica si incheind cu vedetele din strainatate care au jucat alaturi de Mutu, ne dam seama ca fotbalistul a fost din diferite motive aproape parasit de numele grele ale fotbalului, dar si ale high-life-ului autohton. 

Pe de alta parte, si miscarea de a adauga o a doua pereche de nasi, la cea initiala stabilita cu mult timp inainte si  formata din Eduard Stancioiu si sotia, a parut una "pe interes". Se stie, Mutu si Cosmin Contra au mers mana in mana in mandatul petrecut impreuna la Dinamo, in tot ce a insemnat strategia de transferuri, dar activitatea lor in Stefan cel Mare poate fi considerata pana la un punct mediocra.

"Gurita" a gasit oferta de la echipa nationala in cel mai bun moment posibil, pe fondul lipsei de rezultate, a nemultumirii suporterilor, dar si a patronului Ionut Negoita, care nu s-a sfiit sa critice raspicat campania de transferuri in mare parte defectuoasa a cuplului Mutu - Contra, unele achizitii precum Albin sau Bokila dand o gaura serioasa in bugetul si asa secatuit al clubului. Cum era si firesc, dupa numirea la echipa nationala, Contra nu putea sa-l lase la greu pe Mutu, cu salariul proaspat micsorat de la 5000 de euro la 1500 de euro si cu "maraielile" tot mai zgomotoase ale cainilor din peluza. 

Nunta din dragoste sau din interes? Adrian Mutu este intr-o situatie financiara... delicata! "Briliantul" a gandit evenimentul de duminica trecuta ca o posibila "injectie" consistenta de capital! EXCLUSIV

Astfel, aducerea fostului capitan al Romaniei la Federatie a fost o mutare fireasca, benefica pentru toata lumea. Nasul si-a ajutat finul, iar presedintele Razvan Burleanu, aflat in cel mai prost moment de imagine din istoria mandatului sau lamentabil la carma FRF, a simtit ca poate da o lovitura de imagine cu golgeterul all-time al nationalei la egalitate cu Hagi si toata lumea a fost multumita. 

In plus, apropiati ai lui Adi sustin ca acesta are un obiectiv personal clar pentru urmatoarele 6 luni pe care le va petrece la FRF, pe un salariu lunar de 6.000 de euro (plus bonusuri, prime, diurne, etc). Mutu vrea sa acumuleze o vechime de jumatate de an pe cartea de munca, dupa care este decis sa acceseze un credit bancar la institutia financiara partenera a Federatiei Romane de Fotbal, cea care ofera anumite facilitati pentru angajatii forului fotbalistic de la noi. Este vorba de circa 100.000 de euro, suma cu care "Briliantul" spera isi rezolve, fie si pentru moment, lipsa acuta de lichiditati din ultima perioada!

 

 

 

 

 

 

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune