Nunta in clanul Cordunenilor! Adrian Minune a facut show la eveniment

Unul dintre fratii Corduneanu, Bogdan, s-a casatorit, iar evenimentul a fost unul cu mare fast. Adrian Minune a fost cel mai cunoscut manelist care a cantat la eveniment, acesta facand un show de zile mari.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

Bogdan Corduneanu s-a insurat cu Andra Bogdan ieri, 6 iulie, iar petrecerea a avut loc la restaurantul La Castel din Iaşi. Invitati au fost membri ai familiei Corduneanu si ai lumii interlope din Iasi, dar si din alte zone din tara.

Inainte ca invitatii sa ajunga la restaurant, reprezentanţii Politiei din Iasi au organizat mai multe filtre la iesirea din Iasi, din zona Copou, mai multi dintre invitati fiind legitimati, potrivit adevarul.ro. Nu au fost aplicate sanctiuni.

Politistii i-au ridicat, insa, pe Gelu Corduneanu, frate al mirelui Bogdan, si pe Tiberiu Cristodorescu, acestia avand pe numele lor mandate de punere in executare a unor pedepse cu inchisoarea. Ei fusesera condamnati chiar in ziua nuntii definitiv de catre Curtea de Apel Suceava. Gelu Corduneanu a primit 5 ani si 11 luni, in timp ce Tiberiu Cristodorescu a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate