Nuntă în familia Danielei Crudu?! Mama vedetei are mai mult noroc la bărbați decât ea! La cinci ani de la divorț, doamna Florica și-a refăcut viața

Mama Danielei Crudu și-a refăcut viața în Italia și s-ar putea recăsători în viitorul apropiat, chiar înaintea fiicelor ei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

daniela crudu, mama
Mama Danielei Crudu, alături de fiica ei

Cu toate că Daniela Crudu este una dintre cele mai dorite femei din România, mama ei pare să aibă mai mult noroc la bărbați decât ea. Florica Crudu și-a refăcut viața, în Italia, și pare decisă să meargă până la capăt cu relația ei, chiar dacă asta înseamnă să facă nunta înaintea Danielei și a surorii ei, Ana Maria.

Daniela Crudu: ”Mama are pe cineva”


In articol:

”Mama e în Italia de foarte mulți ani, cred că de 20 de ani și stă acolo, are pe cineva, locuiește acolo. Vorbim cu ea, vine... Săraca, a fost prinsă aici în pandemie, 3 luni de zile. A zis că nu-i adevărat!

surori crudu, mama
Mama Crudu și cele două surori: Ana Maria și Daniela

Nu a stat cu tata, are apartamentul ei, unde stă ea când vine la București”, a povestit Daniela Crudu pe canalul de Youtube a lui Pepe.

Doamna Florica încă mai speră s-o vadă măritată pe Daniela

Florica Crudu nu a încetat să spere, chiar și acum, că Daniela își va găsi până la urmă un băiat de casă, se va liniști și își va întemeia o familie.

Citeste si: Decizie bombă despre pensii.Violeta Alexandru dă toate calculele peste cap și face anunțul - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

daniela Crudu
Daniela Crudu nu a îmbrăcat încă rochia de mireasă

”Mama e tot timpul interesată, când își face Daniela câte un gagic nou. Zice: ”Eu simt că ăsta e, simt eu, am o presimire că ăsta e, mamă!”. Îi trimite poze cu el, o sună: ”mamă, ce frumos e, Doamne Ajută, să-ți dea Dumnezeu noroc, ăsta e!”, a povestit Ana Maria Crudu, sora Danielei, la BarOnline.

Citeste si: Daniela Crudu și-a vândut celebra mașină ”de făcut amor”! Momentele fierbinți care au avut loc în ea

Citeste si: Raluca Pastramă, primele declarații după anunțul divorțului de Pepe! Unde s-a mutat împreună cu cele două fetițe

Citeste si: Raluca Pastramă, primele declarații după anunțul divorțului de Pepe! Unde s-a mutat împreună cu cele două fetițe

De ce s-au despărțit părinții Danielei Crudu?

Părinții Danielei Crudu au divorțat în urmă cu 5 ani. Florica, mama vedetei, locuia încă de atunci în Italia, acolo unde își găsise de lucru. De cealaltă parte Nelu, tatăl Danielei, a rămas în România și a cochetat, o vreme, cu aparițiile la televiziune, fiind un personaj extrem de simpatic. Aceasta ar fi fost și cauza separării: ea muncea pe brânci și-l, acuza pe el că fuge de muncă precum dracu’ de tămâie.

tata daniela crudu
Nelu, tatăl Danielei Crudu

Daniela Crudu s-a ferit să vorbească despre problemele părinților ei și i-a lăsat pe aceștia să le rezolve singuri. ”Acest divorț e strict problema părinților mei. Este viața lor privată și le aparține, eu le doresc toată fericirea din lume, fie că sunt împreună, fie că sunt separați”, spunea Daniela Crudu la vremea respectivă.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

E interzis pentru toți românii! Mesaj de ultimă oră. Klaus Iohannis face apel

Câte operații estetice are Simona Gherghe. Vedeta a spus adevărul! Cum de arată mai bine ca niciodată

Pepe și Daniela Crudu, bomba care stă să explodeze în showbiz?! Acum 10 ani a prins-o pe un yacht și a...!!! Acum, a chemat-o la studio

Daniela Crudu nu vrea să mai audă de căsătorie: ”Am vrut eu ceva mai serios și după...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies