Nuntă în secret în showbiz! Roxana Blagu, fosta componentă a trupei Trident, s-a măritat cu Andrei Badiu

Roxana Blagu, fosta membră a trupei Trident, trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei. S-a căsătorit în mare secret cu Andrei Badiu în mare secret şi au planuri mari împreună, întrucât se gândesc şi la copil.

Autor: T.S.
După şase ani de iubire, Roxana Blagu şi Andrei Badiu s-au căsătorit în mare secret şi-şi doresc foarte mult şi un copil.
 
”Că suntem noi, cu bune, cu rele, ne acceptăm şi ne iubim aşa cum suntem. Îmi place sentimentul de siguranţă pe care mi-l conferă. M-a cerut de soţie la Roma, anul trecut de ziua mea, de 1 aprilie.
Mereu îmi face câte o surpriză de ziua mea. A fost un moment special, intim, pe terasa apartamentului în care eram cazaţi. Eram amândoi foarte emoţionaţi şi nici atunci nu am spus decât familiei. Mai târziu am spus apropiaţilor. Mă aşteptam să mă ceară, pentru că încă de la începutul relaţiei noastre vorbeam de căsătorie, dar mereu lăsam pe următorul an. Nu ni se părea aşa important acest pas. Dădeam vina pe anotimp sau pe faptul că suntem prea ocupaţi, dar, de fapt, cred că ne era frică de toată nebunia care s eva crea în juru acestui eveniment. Am hotărât data cu foarte puţin timp înainte şi chiar ne bucuram că a fost aşa spontan şi rapid, pentru că a ieşit aşa cum ne-am dorit. Am fost foarte relaxaţi şi chiar am reuşit să trăim acel moment pentru noi cu adevărat, nu a fost nimic superficial. Au fost doar câteva persoane extrem de apropiate şi o mică parte din familie. Martori ne-au fost prietenii noştri buni, Monica şi Rareş, pe care îi simţim cu sufletul lângă noi.”
, a mărturisit artista pentru OK!Magazine.

 

În ceea ce priveşte ţinuta purtată, ea a dezvăluit că a fost una atipică.
 
”Am purtat o salopetă ivoire din dantelă, cu perle şi tafta.
A fost creaţia mea şi realizată într-o zi. Cu cât te gândeşti mai mult la acest eveniment, cu atât nu te hotărăşti, asta am văzut la clientele mele. Dar eu făcând totul atât de rapid, n-am avut prea mult timp de gândire. Buchetul a fost comandat pe internet, mi=am dorit să fie roşu, cu accente specifice anotimpului şi a ieşit fix cum mi-am imaginat. Am purtat o tiara din cupru şi pietre pe care o am de câţiva ani şi care aştepta să fie purtată la acest eveniment.
Pantofii au fost cei în care mă simt cel mai bine. Ne-am gândit şi când se va întâmpla, îl vom aştepta cu dragoste şi înţelepciune. Va fi extrem de iubit”,
a mai spus  Roxana Blagu conform sursei citate.
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies