Nuntă în showbiz! Nimeni nu știa că sunt împreună, iar acum s-au căsătorit

Este nuntă în showbiz! Cei doi s-au cunoscut în culise, iar acum se iubesc foarte mult și sunt pregătiți să-și întemeieze o familie.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Este nuntă mare în showbiz. Două vedete de peste ocean au uimit când și-au arătat dragostea unul față de celălalt. Este vorba despre Eliza Taylor și Bob Morley, colegi de platoul în serialul ”The 100„.

Surpriza a fost imensă atunci când toată lumea a aflat că sunt împreună. Mai mult decât atât, s-au și căsătorit în secret, departe de ochii curioși ai presei, dar și ai oamenilor.

Citeste si: Ea este concurenta de la Puterea Dragostei Grecia care îl place pe Jador! Vezi cât este de frumoasă şi ce spune artistul despre ea! FOTO EXCLUSIV!

Citeste si: Surpriză totală pentru cei care credeau că soţul Oanei Roman e un întreţinut care nu face nimic! Uite cu ce se ocupă de fapt bărbatul şi cât câştigă! "Amândoi sunt oameni deosebiţi" EXCLUSIV!

fara descriere

Citeste si: Kamara, despre Simina de la Puterea Dragostei! ”Ne-am sărutat, am vorbit vreo două luni”

Deocamdată nu se știe cu exactitate care este data nunții, deoarece cuplul nu vrea să o facă publică. De asemenea, cei doi abia așteaptă ceremonia, pentru a-și jura credință veșnică. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate