Nunta record in Yemen! 2.000 de barbati orfani s-au casatorit! Vezi motivul pentru care miresele lor nu au avut voie sa participe la petrecere!

Peste 2.000 de barbati au participat la o nunta organizata in masa in Yemen.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereEste vorba despre un eveniment care a intrat in Cartea Recordurilor si asta pentru ca este vorba despre doua mii de barbati orfani care s-au insurat in acelasi timp. Potrivit traditiei islamice, femeile nu au voie sa participe la petrecere.

Mirii s-au imbract in costume traditionale si si-au adus sabiile cu ei. Majoritatea nu au reusit sa se insoare pana acum din cauza ca nu au familie si nici avere. Potrivit Daily Mail, ceremonia de nunta a costat peste 5 milioane de euro si a fost finantata de fostul emir al Qatarului - Sheikh Hamad bin Khalifa Al Thani.

"Nu puteam sa ma insor. Tatal meu a murit acum 12 ani, nu am o sursa de venit mare pentru ca lucrez in constructii si primesc un salariu minim pe zi. M-am inscris in cadrul fundatiei si mi-au cerut dovezi ca nu am familie si ca nu am fost insurat niciodata", a explicat unul dintre miri, care a primit haine si peste 400 de euro pentru nunta din partea organizatiei Orphan Foundation.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate