Nuntă secretă la ”Puterea Dragostei” ”Această zi e memorabilă”

Vedete

Nuntă secretă la ”Puterea Dragostei” ”Această zi e memorabilă”

Nuntă spectaculoasă în Cluj Napoca, acolo unde locuiește una dintre fostele concurente de la Puterea Dragostei.

A fost nuntă mare în familia Ralucăi Munte, fosta concurentă de la Puterea Dragostei. Sora Ralucăi s-a căsatorit, iar petrecerea a avut loc la un restaurant cunoscut din Cluj Napoca. Raluca a postat o imagine cu sora ei, la brațul tatălui lor.

”Această zi e memorabila! Această poză va rămâne una din cele mai importante din viața mea! Familia este pe primul loc!”, a scris Raluca, după ce numeroșii fani i-au transmis ”casă de piatră” dar s-au arătat mirați că s-a căsătorit în secret.

Asta pentru că sora Ralucăi seamănă foarte bine cu fosta concurentă de la Puterea Dragostei.  Raluca a explicat că în poză sunt sora și tatăl ei. ”Semănăm foarte bine, eu și sora mea, deși între noi este o distanță de 5 ani și jumătate”.

Citeste si: Imagini de infarct cu Bia de la Puterea dragostei! Cum a apărut într-un videoclip

Citeste si: Raffaelo, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a avut iubită acasă? Dezvăluirile făcute de Diana, tânăra de care s-a despărțit acum

Citeste si: Raju a fost eliminat de la Puterea Dragostei. Bianca a ieșit favorita săptămânii

Raluca Munte de la Puterea Dragostei are acum o relație cu fostul iubit

Raluca Munte a făcut la Puterea Dragostei întâi un cuplu cu Adrian Iancu, apoi cu Ricardo Filip. De altfel, din emisiune a ieșit chiar împreună cu Ricardo și toată lumea spera ca relația lor să continue și și afara show-ului, însă la puțin timp s-au despărțit.

A urmat și un scandal întru Raluca și Ricardo, cei doi aruncându-și acuzații grave, iar într-un final tânăra a pornit și un proces împoriva fostului ei iubit, mutat în SUA.

Între timp, Raluca are o relație cu fostul ei iubit dinainte de a intra în casa de la ”Puterea Dragostei”. Raluca se iubește cu Origen,  un artist cunoscut, care este prieten foarte bun cu Antonia, dar și cu Lauras Giurcanu. Anul trecut, acesta și-a încercat norocul și într-o emisiune de talente muzicale.