Nuntă surpriză în showbiz! S-au căsătorit, după nici un an de la relație

Un actor celebru s-a căsătorit, după numai un an de relație.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Unul dintre cei mai doriți burlaci s-a căsătorit din nou, la nici un ani de la divorțul de prima soție.

Chris Pratt, cunoscut pentru filmele din seria „Avengers”, s-a căsătorit cu fiica lui Arnold Schwarzenegger și a jurnalistei Maria Shriver, Katherine.

Evenimentul a avut loc la ferma San Ysidro din Montecito, California, iar mireasa a venit însoțită de tatăl său.

În schimb, mirele a fost însoțit de fiul său în vârstă de șase ani, din prima căsătorie cu Anna Faris.

Citeste si: Bianca Pop seamănă leit cu mama ei! Ce mesaj emoționant i-a trimis ispita

Citeste si: Dovada că iubirea lor nu s-a stins! Cum au fost filmați Adelin și Ștefania, foști concurenți la Puterea Dragostei

Citeste si: Criminalul polițistului din Timiș s-a sinucis în penitenciar! El era principalul suspect în acest caz

Ce a scris Chris Pratt pe pagina sa de socializare

Nu au lipsit de la eveniment mama miresei, jurnalista Maria Shriver (63 de ani), şi ceilalţi trei copii pe care aceasta îi are cu Arnold Schwarzenegger, Patrick (25 de ani), Christopher (22 de ani), Christina (27 de ani) şi alte celebrităţi. Potrivit unor surse, la ceremonie ar fi participat și Anna Faris, cu care Chris Pratt a păstrat o relație extrem de apropiată, în ciuda divorțului din anul 2018.

Ieri a fost cea mai frumoasă zi din viața noastră. Am devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu, a familiilor noastre și a celor care ne iubesc. A fost intim, mișcător și emoționant. Ne-am simțit binecuvântați să începem acest nou capitol al vieților noastre. Suntem foarte recunoscător familiilor noastre și prietenilor care au fost înțelegători cu noi”, a scris actorul pe pagina sa de Facebook, în urmă cu puțin timp în urmă.

După ce a jucat în mai multe roluri de televiziune, precum Everwood ori Parks and Recreation, a cunoscut succesul cu filmele „Marea aventură Lego/ The Lego Movie", „Gardienii galaxiei/ Guardians of the Galaxy" şi „Jurassic Park”.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate