Nutritionista Mihaela Bilic iti spune ce sa mananci in noaptea de Revelion!

novalue

Distribuie pe:

fara descriereNutritionista vedetelor iti spune ce sa mananci la masa de Revelion. Nu va feriti de carnea de porc, bucurati-va de preparate cu carne de pui sau curcan, peste si nu uitati de struguri, despre care se spune ca aduc noroc.


"Daca ar fi sa respectam traditiile obligatoriu masa trebuie sa fie imbelsugata si sa nu lipseasca porcul. De la romani incoace in tot bazinul marii Mediterane si in Europa de sud-est porcul era ofranda adusa lui Saturn, un simbol al norocului si fertilitatii.


Mai nou pe masa de Anul Nou vine pestele si strugurii. Peste ca sa treci peste griji, necazuri si probleme precum pestele prin apa, cu usurinta. Iar struguri ca sa ai un an plin de bani, precum boabele dintr-un ciorchine. Se spune ca e bine sa eviti animalele care scurma in pamant, asa ca n-ar fi rau sa inlocuiti puiul cu carnea de curcan.

Cat despre bautura sa va fie paharul plin si masa inconjurata de prieteni. Si musai sa fie si ceva cu bule, oricui ii face bine un strop de efervescenta. Incepeti cu bucurie noul an si asa sa o tineti macar pana la Revelionul urmator!", a scris Bilic pe pagina ei de Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate