Nutu Camataru merge  la cinematograf ca presedintii de stat! Incercuit de bodyguarzi, a inchirat o intreaga sala VIP - S-a dus sa vada “Omul cu pumni de fier” intr-un mall bucurestean

Cunoscutul Nutu Camataru ramane un personaj care impune respect indiferent de situatie.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

##VIDEO6437##

fara descrierefara descriereVinerea trecuta, temutul interlop a iesit sa se relaxeze intr-un mall bucurestean. Dupa ce si-a aruncat privirea din mers pe la cateva magazine de haine, Nutu s-a indreptat spre casa de bilete a cinematografului. Cel mai mare dintre fratii Camataru era insotit de cativa apropiati, barbati si femei, iar la mica distanta in spatele lor, ii urmau 3 bodyguarzi cu o cautatura extrem de fioroasa.

Nutu s-a ocupat personal de achizitionarea biletelor, rezervand o intreaga sala VIP, asa cum ii sta bine unui barosan. Mai mult, tot el a ales si pelicula, “Omul cu pumni de fier”, un film de actiune si aventura in regia lui Quentin Tarantino. Pelicula spune povestea spectaculoasa a unor razboinici si asasini, precum si a unui erou singuratic din China secolului al nouasprezecelea, care trebuie sa faca front comun pentru a distruge un clan de tradatori.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate