O adolescenta, batuta crunt de o colega! Colegii in loc sa intervina au filmat totul

O fată de 16 ani, elevă a Colegiului Economic din Târgu-Jiu, a ajuns sâmbătă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, după ce a fost agresată de o colegă. Bătaia a avut loc după ore.

Distribuie pe:

fara descriereCele două fete nu au mai avut probleme până acum, fiind doar colege la acelaşi liceu. Victima, o târgujiancă de 16 ani, le-a povestit medicilor că vineri, după ore, în timp ce împreună cu alţi colegi de clasă se ducea spre casă, a fost atacată de o fată de aceeaşi vârstă cu ea, elevă tot la Colegiul Economic, dar în altă clasă, scrie gorj-domino.ro.

Agresoarea a aşteptat-o si a atacat-o, lovind-o de mai multe ori cu un obiect contondent. Minora nu ştie exact cu ce a fost lovită şi spune că niciodată nu a avut vreo discuţie în contradictoriu cu această colegă de generaţie. Din păcate, colegii victimei, elevi şi ei ai aceluiaşi colegiu, nu au intervenit să salveze fata. Elevii au scos telefoanele mobile şi au filmat bătaia.  Victima a mers acasă şi nu le-a spus păţania părinţilor, însă în cursul zilei de sâmbătă s-a simţit rău şi s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Târgu-Jiu, alături de tatăl său. Copila a fost internată.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate