O adolescentă de 14 ani din Dâmbovița a făcut sex cu un bărbat de 44 de ani, apoi s-a prezentat la urgențe cu sângerări abundente! Ce s-a întâmplat cu bărbatul

O adolescentă în vârstă de 14 ani a ajuns la spital, după ce a făcut amor cu un bărbat de 44 de ani. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

O fată în vârstă de 14 ani a ajuns la spital, după ce a întreținut o partidă de amor cu un bărbat în vârstă de 44 de ani. Adolescenta din Pucioasa, Dâmbovița, a ajuns pe mâinile medicilor, după ce a constatat că nu se simte tocmai bine, având sângerări abundente.

Cei doi, fata de 14 ani și bărbatul de 44 de ani, ar fi întreținut raporturi intime liber consimţite, nefiind vorba despre un viol.

Citeste si: Sinucidere șocantă în Piatra Neamț. Un martor a luat parte la momentul în care o femeie de 50 de ani s-a aruncat în barajul Bâtca Doamnei: „Nu a zis nicio vorbă”

Citeste si: Un polițist din Olt ar fi încercat să violeze o femeie, după ce ar fi bătut-o crunt! ”A zis că mă îngroapă în curte”

Citeste si: O femeie de 35 de ani a fost ucisă cu 7 lovituri de cuțit chiar în ziua în care și-a ales rochia de mireasă. Wendy a fost înmormântată îmbrăcată în rochia visată

Ce s-a întâmplat acum cu bărbatul din Dâmbovița

Bărbatul este acum cercetat pentru act sexual cu un minor. I s-a deschis un dosar penal. Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa a anunţat, sâmbătă, că bărbatul a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor.
"A fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie intrudus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Damboviţa. Mâine, 27 octombrie, bănuitul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa pentru dispunerea unei măsuri preventive", precizează IPJ Dâmboviţa.

"Ieri, poliţiştii (...) au fost sesizaţi de către Spitalul Pucioasa - Camera de Gardă cu privire la faptul că la unitatea medicală s-a prezentat o minoră în vârstă de 14 ani, care prezintă sângerări vaginale abundente.În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că minora ar fi întreţinut relaţii sexuale (liber consimţite) cu un bărbat de 44 de ani, din Pucioasa", a informat IPJ Dâmboviţa, conform Antena 3.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate