Stiri

O adolescentă de 20 de ani, găsită dezbrăcată complet pe o stradă din Ploieşti! Ce s-a întâmplat

Caz şocant la Ploieşti, unde o tânără a fost găsită dezbrăcată complet vineri seară, de un echipaj de jandarmi, pe o stradă din zona de nord a oraşului, scrie Adevărul.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


O adolescentă de 20 de ani, găsită dezbrăcată complet pe o stradă din Ploieşti! Ce s-a întâmplatÎn urma investigaţiilor, oamenii legii au aflat că tânăra s-a întâlnit într-un autoturism cu două femei care aveau să-i returneze un împrumut, iar acestea i-au luat hainele şi au aruncat-o în stradă, cele două fiind cercetate penal.


 Agresoarele, ambele în vârstă de 18 ani, sunt din Ploieşti, au fost identificate şi sunt cercetate pentru furt calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, au declarat reprezentanţi ai IPJ Prahova.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu icon photo

Vedete

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu

In 2013, cazul unei femei din judetul Botosani soca opinia publica, Valeria Iurescu cantand non-stop, vreme de o saptamana, pe patul de spital.

Titlu secțiune