O adolescentă s-a sinucis după ce autorităţile şi familia au obligat-o să se mărite cu bărbatul care a violat-o! Tânăra a înghiţit otravă pentru şobolani! Vezi când s-a întâmplat!

O adolescentă s-a sinucis după ce a fost violată! Vezi când şi unde s-a întâmplat tragedia!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar


In articol:

În multe societăţi din Orientul Mijlociu pierderea virginităţii unei fete înainte de căsătorie este văzută drept o pată pe onoarea familiei din care provine, iar rudele îşi pot recăpăta respectul în societate doar dacă tânăra se căsătoreşte cu cel care a deflorat-o.

Dar ce se întâmplă când actul sexual este un viol? Ei bine, acum şapte ani, în Maroc, victima a fost cea pedepsită. De lege, de familie şi de o bestie cu chip uman! O fată de 16 ani s-a sinucis fiindcă a fost obligată să se mărite cu bărbatul care a violat-o şi a bătut-o, a scris Washington Post. Cazul Aminei Filali a stârnit o revoltă în rândul comunităţii online din Maroc, oamenii cerând ca legea privind drepturile femeilor să fie schimbată urgent.

Citeste si: Un bărbat de 43 de ani a încercat să violeze o bătrână de 82 de ani! Cum a reușit femeia să scape de atac

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Când avea 15 ani, Amina Filali, din Larache, lângă Tanger, a fost răpită în plină stradă şi violată. Abia după două luni, adolescenta şi-a făcut curaj şi le-a povestit părinţilor ei ce i s-a întâmplat, conform Associated Press. Când a ajuns la judecată, tatăl victimei a fost sfătuit de autorităţi să încheie un târg cu violatorul: el să o ia de soţie pe fată şi să scape, astfel, de închisoare.

O adolescentă s-a sinucis după ce a fost violată! "Multe fete se află în situaţia aceasta"

Iniţial, agresorul nu a fost de acord, apoi, din cauza pedepsei mari (între cinci şi 10 ani de închisoare pentru viol şi între 10 şi 20, dacă e vorba de un viol în care este implicat un minor), a acceptat târgul.

Pe pagina de Facebook "Toate suntem Amina Filali" ("Nous sommes tous Amina Filali") scrie: "Multe fete se află în situaţia aceasta, dar a fost nevoie de o tragedie ca populaţia să se mobilizeze. Nu vrem ca femeile violate să fie obligate să se căsătorească cu agresorul lor pentru ca onoarea familiilor lor să fie salvată. Legea trebuie schimbată!".

Citeste si: Dureros! Bătrân de 60 de ani, umilit crunt de un șofer de maxi-taxi! Motivul pentru care l-a aruncat din mașină

La doi ani după această tragedie, în urma revoltei din ce în ce mai mari exprimate atât prin proteste cât şi pe reţelele de socializare, parlamentul marocan a votat, în unanimitate, anularea articolului 457, care permitea unui violator să scape de judecată dacă se căsătorea cu victima.

Galerie foto 
Citește și:

Tânără, violată de un bărbat care ieșise din pușcărie cu doar câteva ore înainte! Ce a putut să îi facă

Primele declarații ale femeii înjunghiate de fostul iubit! ”Am avut un înger păzitor” Atacul care a îngrozit Bucureștiul

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Diabolic! O fetiță de patru ani, violată ani întregi de tatăl și de fratele său, sub privirile mamei

Caz șocant la Vaslui! O femeie de 49 de ani a fost violată și lăsată să moară pe un câmp. A fost băgată cu forța în căruță și batjocorită

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies