O adolescentă şi-a şters unghiile cu acetonă şi a fost la un pas să moară! Care a fost cauza

Femeile şi adolescentele, în general, sunt foarte interesate de zona beauty, dar, uneori, există posibilitatea ca anumite produse să-ţi pună viaţa în pericol. Acest lucru i s-a întâmplat şi unei adolescente de doar 19 ani.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O adolescentă de doar 19 ani din Leicester, pe numele său Maya Edwards, a fost la un pas de moarte, după ce şi-a şters unghiile cu acetonă. Tânăra se afla într-o cameră în care era aprinsă o lumânare, fapt ce a provocat un amestec de vapori chimici toxici care a luat foc, scrie The Sun.

Maya Edwards, speriată, a fugit imediat la baie pentru a pune mâinile sub apă. În încercarea disperată de a stinge focul care se aprinsese, Maya a incendiat şi perdeaua de la duş, provocându-şi arsuri de gradul trei.

Tânăra a ajuns de urgenţă la spital, unde medicii i-au acordat imediat îngrijiri medicale. Potrivit publicaţiei internaţionale, tânăra a avut noroc că nu şi-a pierdut viaţa. Medicii au informat-o că are nevoie de multe grefe de piele, având în vedere faptul că arsurile sunt destul de grave. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate