Stiri

O adolescentă şi-a şters unghiile cu acetonă şi a fost la un pas să moară! Care a fost cauza

Femeile şi adolescentele, în general, sunt foarte interesate de zona beauty, dar, uneori, există posibilitatea ca anumite produse să-ţi pună viaţa în pericol. Acest lucru i s-a întâmplat şi unei adolescente de doar 19 ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


O adolescentă şi-a şters unghiile cu acetonă şi a fost la un pas să moară! Care a fost cauzaicon photo

O adolescentă de doar 19 ani din Leicester, pe numele său Maya Edwards, a fost la un pas de moarte, după ce şi-a şters unghiile cu acetonă. Tânăra se afla într-o cameră în care era aprinsă o lumânare, fapt ce a provocat un amestec de vapori chimici toxici care a luat foc, scrie The Sun.

Maya Edwards, speriată, a fugit imediat la baie pentru a pune mâinile sub apă. În încercarea disperată de a stinge focul care se aprinsese, Maya a incendiat şi perdeaua de la duş, provocându-şi arsuri de gradul trei.

Tânăra a ajuns de urgenţă la spital, unde medicii i-au acordat imediat îngrijiri medicale. Potrivit publicaţiei internaţionale, tânăra a avut noroc că nu şi-a pierdut viaţa. Medicii au informat-o că are nevoie de multe grefe de piele, având în vedere faptul că arsurile sunt destul de grave. 

 
Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi platească datoriile! Vezi câţi bani a achitat Bianca! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”icon photo

Vedete

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Gabriela Corliceanu este concurenta care păşeşte, cu paşi fermi luni, în competiţia “Vrei să fii milionar?”, pentru câştigarea marelui premiu.

Titlu secțiune