O altă gafă? Viorica Dăncilă l-a încurcat pe Ludovic Orban cu Viktor Orban. Ce a urmat apoi

Viorica Dăncilă, o altă gafă? Ce a putut spune astăzi, în timpul unui discurs!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Gafa și ziua? Viorica Dăncilă a mai făcut o mică ”încurcătură„ astăzi în timpul unui discurs susținut în fața membrilor PSD din Sighetu Marmației, județul Maramureș, informează hotnews.ro.

  Viorica Dăncilă l-a încurcat pe Ludovic Orban și Viktor Orban! Cum a reușit să ”salveze” pe mai departe discursul.

  „Nu ne-am gândit la înlocuirea primului ministru Viorica Dăncilă cu înlocuirea lui Viktor Orban... cu înlocuirea lui Ludovic Orban... asemănarea, dar total diferiți ca și implicare (...)”, a spus Viorica Dăncilă.

  Citeste si: Promo Puterea Dragostei 25 octombrie. Se încing spritele între concurenți. Manuela și Ricardo, la un pas să se despartă? Mariana, luată la rost: ”Nu te mai băga”

  Citeste si: Actriţa din “Declaraţie de dragoste” împlineşte 56 de ani! Vezi cum arată azi Teodora Mareş!

  Citeste si: Ricardo a început să țipe la Puterea Dragostei! Ce i-a spus Manuela l-a aprins: ”Vin femeile să dea bine pe sticlă”

  Viorica Dăncilă râde de Ludovic Orban: „Parcă joacă într-un film de comedie”

  Viorica Dăncilă se află în turneu electoral. Aflată miercuri în județul Suceava, fostul premier a râs de promisiunile făcute de Ludovic Orban pratidelor. Nu l-a uitat nici pe actualul președinte al Româțniei, Klaus Iohannis, despre care a spus că este „arogant”.

  „Îl vedem pe premierul desemnat, Ludovic Orban, care parcă joacă într-un film de comedie. Unui partid îi spune nu vrem, sunt de acord să nu avem alegeri în două tururi pentru primar, altuia îi spune vom avea alegeri în două tururi pentru primari. Unuia îi spune nu vom avea alegeri anticipate, celuilalt îi spune vom avea alegeri anticipate", a spus Viorica Dăncilă.

   

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate