O altă tragedie în a doua zi de Paște! Un actor cunoscut a fost înjunghiat

O altă tragedie s-a produs în a doua zi de Paște. Un actor tânăr a fost înjunghiat.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Este panică peste hotare, după ce un actor celebru a fost înjunghiat. Este vorba despre ucraineanul Artem Tkachuk, un tânăr de 18 ani care a interpretat rolul unui infractor adolescent din Napoli într-un film după romanul lui Roberto Saviano.

Tânărul de 18 a fost înjunghiat de mai multe ori în sudul Italiei de membrii uneia dintre bandele de delincvenți din Napoli. Lor li se spune ”baby-gangs”.

Citeste si: Cuvintele sfâșietoare ale mamei lui Răzvan Ciobanu, după ce a aflat că fiul ei a murit în accident de mașină: ”Vă rog doar să-l lăsați să se odihnească în pace”

Citeste si: Tatăl lui Răzvan Ciobanu, prima declarație după moartea fiului său! E incredibil ce le-a spus anchetatorilor

Citeste si: Filmul complet al accidentului care l-a ucis pe Razvan Ciobanu! Ce s-a intamplat, de fapt, cu creatorul de moda

Artem și prietenul lui au fost la o petrecere, iar spre dimineață se îndreptau spre casă. Prietenul lui a fost bătut cu bestialitate. Poliția investigehază acest caz. El ar fi putut fi agresat pentru rolul jucat în filmul "Piranhas", care a câştigat Ursul de Argint pentru cel mai bun scenariu la ediţia din acest an a Festivalului de la Berlin, conform Antena 3.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate