O altă veste proastă pentru bucureșteni! Centrul Capitalei, din nou blocat! Anunțul făcut astăzi

Centrul Capitalei va fi din nou blocat, după ce ieri a fost protestul taximetriștilor contra aplicațiilor Uber și Taxify.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Începând cu orele 20:00 - 23:00, traficul rutier va fi restricționat pe mai multe artere principale din centrul Bucureștiului. 

"Începând de astăzi, până duminică, are loc în Bucuresti evenimentul „Spotlight – Festivalul Luminii”, unde sunt preconizate spectacole de lumină, instalații luminoase și video mapping.

În perioada ‪18 – 21 aprilie‬, ‪între orele‬ ‪20:00 – 23:00, ‬traficul rutier se va restricţiona pe Calea Victoriei, segmentul cuprins între Str. C.A. Rosetti şi Bd. Regina Elisabeta, precum şi segmentul cuprins între Bd. Regina Elisabeta și Splaiul Indepedenței.

Se anuntă a fi un weekend colorat. S-aveți soare-n suflet și să conduceți prudent!", a fost anunțul primit astăzi de către bucureșteni.

1.500 de mașini de taxi s-au strâns ieri dimineață în fața Guvernului pentru a protesta față de aplicațiile de taxi Uber și Taxify. Majoritatea șoferilor au fost din Capitală, însă au venit taximetriști și din alte orașe. 

Este a patra oară când taximetriştii protestează, de la începutul anului. Sunt nemulţumiţi de faptul că Guvernul intenţionează să creeze un cadru legal pentru aplicaţiile de car-sharing, în loc să le interzică.

Uber a transmis un punct de vedere cu privire la protestul COTAR împotriva intenției Guvernului de a crea un cadru de reglementare și pentru serviciile de ridesharing:

„Vrem să colaborăm cu industria de taxi așa cum facem în alte țări. De fapt, mulți șoferi de taxi deja folosesc aplicația noastră. Însă nu vom fi niciodata de acord cu patronatele care se opun tehnologiei și dreptului consumatorilor de a alege. Avem încredere că Guvernul va opta să nu limiteze serviciile de ridesharing ci să le reglementeze corect, în interesul a milioane de români care folosesc și aceste aplicații și vor să aibă în continuare mai multe opțiuni de transport”, a transmis Uber.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate