O artistă celebră s-a dezbrăcat și a pozat cu celulita la vedere! ”Cea mai mare frică a mea”

O artistă celebră s-a fotografiat în toată splendoarea sa! A transmis un mesaj pe care toate fetele trebuie să îl citească.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Este vorba despre celebra cântăreață Demi Lovato. Artista a postat pe rețelele de socializare un mesaj plin de considerații personale care au mișcat sufletele celorlalte persoane care l-au citit. În imaginea postată, Demi Lovato apare într-un costum de baie cu un print leopard prin care vrea să transmită că trebuie să îți iubești corpul exact așa cum îl ai.

Citeste si: S-a descoperit camera de tortură a lui Gheorghe Dincă! Buncărul era acoperit de fiare, cutii și butoaie

Citeste si: Cum arată Manuela și Sebastian, copiii lui Pablo Escobar, la 20 de ani de la moartea celui mai mare traficant de droguri

fara descriere

Demi Lovato nu se mai ferește și a recunoscut că foarte multe fotografii au fost editate, pentru a scăpa de celulita pe care o are pe picioare, însă, de data aceasta, cântăreața nu mai dorește să se ascundă, ci vrea să arate cine este cu adevărat, când nimeni nu o vede. Imaginea a strâns peste 5 milioane de aprecieri în doar 7 ore.

Citeste si: Pupezele lui Bahmu, decizie incredibilă! Vor să își facă cea mai rară operație estetică din showbiz-ul românesc

”Aceasta este cea mai mare frică a mea. O fotografie cu mine în bikini, însă needitată. Și ghiciți ce! E celulită! Efectiv am obosit să îmi fie rușine de corpul meu, să îl editez (da, celelalte fotografii în bikini au fost editate și urăsc asta, dar este adevărul) în așa fel încât ceilalți să creadă că sunt ideea lor de ”frumusețe”, dar nu așa sunt eu. Uite asta sunt eu! Vreau ca acest capitol nou în viața mea să se bazeze pe autencitate, decât să îndeplinesc standardele celorlalți. Și uite că asta sunt, fără rușine, fără frică și sunt mândră de corpul meu care a trecut prin atâtea mult timp și mă va uimi în continuare până când, într-o zi, voi aduce un copil pe lume”, este o parte din mesajul pe care Demi Lovato l-a postat pe social media.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate