O artista de la noi a concertat, anul trecut, in Vietnam, in fata a 300.000 de oameni, iar acum va petrece Revelionul in Egipt!

Este vorba de Adina Butar, originara din Timisoara, care si-a inceput cariera muzicala sub numele de AIMI. Artista a avut parte de cel mai mare eveniment din cariera ei, anul trecut, de Revelion, cand a cantat in piata celui mai mare oras din Vietnam, Ho Chi Minh City, in fata a 300 000 de oameni. Aplauzele la scena deschisa i-au adus cea mai mare satisfactie pe care Adina o putea primi vreodata.

Distribuie pe:

fara descriere

Drept dovada, sfarsitul anului 2012 il va petrece in Egipt, tot cantand. Anul acesta, frumoasa romanca a semnat cu casa de discuri a Dj-ului numarul 8 mondial, Markus Schulz. Acest lucru i-a adus Adinei Butar numeroase concerte in America, fapt pentru care piesa lor de debut "Caught" a fost lansata in New York, in fata a mii de iubitori de muzica electronica.

fara descriere

Artista este si textiera. Printre trupele pentru care scrie versuri se numara si Directia 5. Aceasta a compus patru dintre textele pieselor de pe albumul `Aniversare`, din 2008, si trei de pe albumul `Clasic`, lansat in februarie 2011.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate