O artistă de la noi a primit un diagnostic dur! „O prietenă care mi-a spus că, în două luni, mama ei a murit”

Alessia a povestit la televizor că medicii i-au dat un diagnostic dur. Blondina ia pastile în fiecare zi.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Alessia a fost inivitată la o emisiune de televiziune și a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Frumoasa cântăreață ia pastile în fiecare zi pentru a se face bine.

„Vedeam că nu îmi ajunge aerul la repetiţii. Coregraful spunea că dacă nu pot să nu mai fac. Am văzut că nu mai pot efectiv, leşinam acolo. Am zis că trebuie să mă duc la doctor. Aveam bronhiile înfundate şi aerul ricoşa în sinusuri. În loc să intre în plămâni se lovea în bronhii şi se duca fix pe sinusuri. Se făceau cheguleţe de sânge.

După două zile m-am dus la doctor, la ORL. Au văzut că nu am nimic la corzi. Doamna doctor nu mi s-a părut speriată. Mi-a zis: este serios, înseamnă că este ceva destul de serios... M-am dus la spitalul de pneumologie. Mi-a zis doamna doctor dacă am copii. Eram singură, singură. M-au întrebat câţi ani am. Mi-a zis că am pleurezie tuberculoasă, în primă instanţă pleurezie.

Am fost internată 17 zile, mai exact. Nu a fost contagios, a fost pe fond de stres. Mi-au dat drumul mai devreme. Iau 15 pastile pe zi, din care 12 antibiotice. Toată această situație critică va dura până săptămâna viitoare când împlinesc două luni de tratament. Când am ieșit din spital domna doctor mi-a zis să nu rămân singură cu copilul. Se putea întâmpla orice, puteam să fac stop cardio-respirator. Nu am voie să mănânc sare, mă umflu, are și reacții adverse. Acum Alvin este la părinții mei. După ce s-a întâmplat asta l-am lăsat acolo pentru că mi-a fost teamă.

Am organismul foarte slăbit, dar sunt puternică. Cumva am activat virusul din cauza sistemului imunitar slăbit. (...) M-am întâlnit cu o prietenă care mi-a spus că de pleurezie a murit mama ei, în două luni a murit", a povestit Alessia la televizor.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu o face praf pe Magda Vasiliu, după ce fosta prezentatoare i-a criticat pe Brigitte și Florin Pastramă: „E mai penibilă ca...”

fara descriere

Alessia s-a despărțit de tatăl copilului ei

„Nu am fost dată afară din casă. Pur şi simplu am acceptat condiţia de a împărţi totul. Nu mai pot face faţă acestui stres continuu. Analizele nu mi-au ieşit foarte bine. Doctorii mi-au spus să mă liniştesc dacă nu îmi vor prelungi cu încă trei luni antibioticul. Am ales această condiţie. Să ies din această poveste cât mai repede. Noi suntem despărţiţi de mai mult timp. A vrut doar să clarific că nu am fost dată afară din casă. Am avut de ales dintre casă şi maşină pentru că nu puteam să îmi cresc opilul în maşină. El s-a răzgândit apoi, a vrut să împărţit totul jumate cu jumate. Când am început să mă simt rău, am fost la medic şi s-a cerut de urgenţă reevaluarea mea şi s-a constatat că nu îmi este favorabilă. Mi s-a spus să fac tot ce îmi stă în putinţă să ies din acest stres. Am ales să accept condiţiile lui astfel încât să se termine o dată şi să pot să îmi cresc copilul liniştită”, a mai povestit Alessia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate