Vedete

O artistă de la noi, avertizată că ar putea să aibă soarta Denisei Răducu! Problemele de sănătate pe care le are sunt grave

Cazul Denisei Răducu, tânăra artistă care s-a stins din viaţă la doar 27 de ani, a impresionat o ţară întreagă, iar acum o nouă cântăreaţă se confruntă cu probleme de sănătate.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


O artistă de la noi, avertizată că ar putea să aibă soarta Denisei Răducu! Problemele de sănătate pe care le are sunt grave
icon photo
Este vorba despre Lenna Horvath, cunoscută drept ”femeia cu ochi de Husky”, care a ajuns de urgenţă la spital după ce i s-a făcut rău. În cadrul unui interviu, ea a povestit că abia mai putea să stea pe picioare şi se temea să nu moară.
 
În urma investigaţiilor, medicii au stabilit că are probleme serioase la ficat, acesta fiind mărit mult peste limita normalului. 
De asemenea, se pare că medicii i-au recomandat să nu se mai streseze, întrucât riscă să dezvolte o ciroză, boală care a răpus de-a lungul timpului mai mulţi artişti. 
 
Lenna Horvath, femeia cu ochi de diamant, a mai afirmat că doctorii i-au zis că riscă să păţească acelaşi lucru ca Denisa Răducu şi nu e de joacă.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune