O asistentă din Arad face un apel disperat: „Am intrat în contact cu toți pacienții morți, fără mască”

În plină pandemie de coronavirus, o asistentă din Arad povestește despre neregulile din spital.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Personalul medical din Arad se teme că la ei situația ar putea ajunge să fie la fel de gravă ca în Suceava, acolo unde Spitalul Județean a intrat în carantină, după ce mai mulți medici au intrat în contact cu pacienți infectați cu coronavirus și au fost și ei la rândul lor testați pozitiv.

Personalul medical din Arad se teme să dezvăluie ce se întâmplă. o asistentă a povesti, însă, sub protecția anonimatului, ce se întâmplă departe de ochii lumii.

”Au venit pacienții care erau cu simptomatologie respiratorie. N-au putut fi testați, pentru că n-am avut teste. Din puținele întrebari la care ne-au răspuns, ne-au spus că nu au fost plecați în străinătate. Majoritatea celor care mor în Arad sunt cu COVID, doar că nu-s testați!”, a spus asistenta, conform Antena 3.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cristina Șișcanu, costumul special pentru ieșit din casă! Cum să-ți faci cumpărăturile în siguranță

Citeste si: Unitățile medicale nu mai fac față. Trenurile vor fi transformate în spitale mobile de campanie. Care sunt țările care au luat această decizie?

Asistenta din Arad a povestit că a intrat în contact cu pacienții morți

„Am intrat cu o grămadă! Cu toți care au murit pe Arad… au fost pacienții mei… Am vorbit și cu colegii testați pozitiv. Sunt internați la Timișoara. Stare foarte proastă… febră mare, tuse, vărsături, acum nu știu de ce reacționează așa. Și cu diaree la tratamentele care li se fac acolo”, a mai zis aceasta, conform sursei mai sus citate.

În plus, a povestit că șase medici de la Urgențe și-au dat demisia. „Având în vedere că până săptămâna trecută n-am avut echipamente! N-am fost îmbrăcați conform! Au preferat să plece… Pentru noi e o pierdere foarte mare, nu ştiu cu cine voi mai lucra, ce voi face, habar nu am”, a mai spus ea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Italia, măcinată și de jafuri. Efectele dezastruoase provocate de COVID-19

Bogdan Anicescu, interpretul în limbaj mimico-gestual din comunicările MAI, detalii de culise uimitoare: "Interpretez în acelaşi timp ceea ce se vorbeşte. Este o...

Violeta Alexandru, surpriză pentru pensionari: Urmează o nouă creștere a pensiilor

Stelian Ogică, gest extrem în curtea casei din Giurgiu! Singura femeie care i-a apreciat miscarea a fost cea pentru care s-a bătut cu Ralflo

Cum se traduce ”coronavirus” în limbajul mimico-gestual? Ne arată Bogdan Anicescu, cel care interpretează pentru surdo-muți mesajele autorităților

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies