O asistentă din Suceava dă cărțile pe față! „Nu vor să ne facă teste pentru coronavirus ca să venim la muncă în continuare. Dacă ies pozitive?”

O asistentă de la Spitalul Județean Suceava spune că ei și altor colegi l-ea fost refuzata testarea pentre depistare coronavirusului.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

O asistentă medicală de la Spitalul Județean Suceva este disperată. Femeia spune că nu i s-a făcut testul pentru depiastarea coronaviruslui și se teme că i-ar putea îmbolănvi, fără știință, și pe cei dragi.

„Ne-au spus că nu mai sunt teste. Asistenta șefă plângea și ea și i-a spus că nu sunt teste. Adevărul este altul, sunt teste nu vor să ne mai facă teste ca să venim să lucrăm. Dacă vom fi testați suntem obligați să stăm în izolare 14 zile și atunci spitalul nu mai are oameni. Fac asta doar ca să venim să lucrăm în continuare! Ce să facem?”, a declarat femeia la Antena3, sub protecția anonimatului.

Și colegii asistentei de la Spitlul Județean Suceava se află în aceeași situație, spune ea, dar le este frică să vorbească, de teamă că ar putea fi dați afară. „Vă rog să mă credeți, vă spun cu mâna pe suflet, eu vreau doar să știu dacă familia mea are ceva. Dacă nu are, eu mă autoizolez și vin să lucrez, că nu îmi e greu. Sunt instruită. Am familie, am părinți în vârstă, am copil. Foarte mulți colegi vor să vorbească dar le e frică, le e frică pentru că toți avem familie, rate la bănci și ne trebuie locuri de muncă”, a mai spus femeia.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Propunere-șoc în SUA. Milionarii să își împartă averile cu toți cetățenii

92 de medici din Suceava au fost infectați cu COVID-19

Federația Sanitas din România a anunțat pe pagina lor de Facebook că sunt 92 de cazuri confirmate în rândul personalului medical din Suceava, iar testele continuă.

„92 DE CAZURI CONFIRMATE ÎN RÂNDUL PERSONALULUI MEDICAL DE LA SUCEAVA ȘI ÎNCĂ SE TESTEAZĂ! Așa cum anticipam dimensiunea dezastrului o vom avea zilele următoare! Din păcate se înmulțesc cazurile de îmbolnăvire a personalului medical în tot mai multe unități sanitare mari, dar cazul de la Suceava rămâne cel mai afectat! Asigurați echipamente de protecție pentru personalul medical!

Testați cu prioritate personalul din spitale!Organizați spitalele adaptat la situația actuală!, a anunțat Federația Sanitas.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cele mai periculoase femei in functie de zodie! Zodiile pe care nu trebuie sa le superi

Nici Coronavirus nu stopează programul Rabla. A fost lansat Rabla Plus

Drama unei asistente din Suceava, infectată cu COVID-19. După ce s-a întors acasă, soțul ei a murit: „Vreau să plec, să dau...”

Un bărbat infectat cu coronavirus a lăsat un mesaj de adio pentru soție și copil, de pe patul de spital! „Vă rog să nu fiți…”

Daniel a înjunghiat-o pe mama fiicelor lui până când ea și-a dat ultima suflare! Avea doar 26 de ani și era terorizată de luni bune de soț

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies