O asistentă medicală, dată afară din casă. Gest extrem din cauza fricii

Pandemia generată de virusul COVID-19 arată că o astfel de situație poate să scoată ce e cel mai urât din oameni. Asta s-a întâmplat la Cluj.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

fara descriere


In articol:

Ultima faptă devenită virală în România. O asistentă medicală a fost dată afară de proprietar, totul de frica coronavirusului

Proprietarul a dat afară o femeie, asistent medical, care locuia în inchirie în locuința sa, din cauza că nu-şi poate asuma riscul de a locui cu aceasta în aceeași casă.

Ce spune asistenta medicală

Femeia este asistent medical la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie Cluj-Napoca și a anunțat pe Facebook că este în căutarea unei noi locuințe, după ce a fost trimisă „pe făraș” de către propietar.

„Sunt asistent medical, iar duminică am fost dată afară din locuinţă de proprietar (a spus că nu-şi poate asuma riscul de a locui cu mine în aceeaşi casă) de frica… virusului. Momentan, stau cu cineva, dar e un provizorat. Lucrez la Chirurgie 3, iar dacă aveţi informaţii despre o garsonieră vă rog P.M. Mă aştept la oferte decente. Poate fi şi o cameră la casă”, a scris asistenta pe Facebook.

Asistenta lucreză de un an la Clinica Chirurgie 3, parte a Institutului Regional de Gastroenterologie şi Hepatologie „Prof. dr. Octavian Fodor” Cluj-Napoca.

Citeste si: CUTREMUR MAJOR în România. Breaking News

Citeste si: Vom ieși din case, dar cu un preț uriaș. Anunțul făcut în toiul nopții de Raed Arafat

Citeste si: Nemulțumirile românilor aflați in carantină! Astăzi, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”, la Kanal D

Citeste si: Autoritățile sunt în alertă. Nou focar de COVID-19 la spitalul din Sfântul Gheorghe. Zeci de cadre medicale infectate

Asistenta medicală a fost primită de fata sa

Managerul unității medicale, Mihai Mleşniţe, a declarat, vineri, potrivit surselor de presă, că, momentan, asistenta locuieşte la fiica sa.

„Am făcut demersuri să îi venim în ajutor şi, cu sprijinul unor oameni de suflet, avem o ofertă de locuinţă pentru doamna asistentă de la Clinica Chirurgie 3. Gestul acelui proprietar mi se pare jenant”, a transmis acesta.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate