O autostradă din România va fi închisă timp de 24 de ore

Ultimă oră: o autostradă din România va fi închisă timp de 24 de ore. Anunțul a fost făcut de CNAIR.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un anunț de ultim moment de la CNAIR! O autostradă din România va fi închisă timp de 24 de ore. Este vorba despre A1 – Orăștie – Sibiu, care va sta închisă începând de joi, 10 octombrie, de la ora 08:00. Iată ce scrie în comunicatul transmis de CNAIR.

Citeste si: Ce a făcut o tânără într-o seară: ”Eu și soțul meu suntem căsătoriți de 15 ani. Am nevoie de ceva mai mult în viața mea”

Citeste si: Cutremur de 5.2 grade în Pakistan!

Citeste si: Cum poți scăpa rapid de petele de pe haine! Soluții practice cu un cost redus

” Vă reamintim că mâine, 10.10.2019, circulația rutieră va fi închisă pe autostrada Orăștie – Sibiu între Nodul Rutier Sebeș Nord (Lancrăm) și Nodul Rutier Sebeș Vest (Vințișoara), pentru montarea unor elemente necesare realizării viitorului Nod Rutier Sebeș de pe Autostrada Sebeș-Turda (A10).

Circulația pe autostrada A1 va fi închisă în intervalul 10.10.2019, ora 08:00 - 11.10.2019, ora 08:00. Pe perioada lucrărilor traficul va fi deviat pe DN1 (E81) și pe DN 7 (E68). Vă rugăm să circulați cu atenție și să respectați restricțiile impuse temporar. Vă asigurăm că vom depune toate eforturile pentru ca circulația pe acest secor de autostradă să fie reluată în cel mai scurt timp posibil”, se arată în comunicat.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate