O bătrână de 93 de ani, aflată în izolare, a devenit virală! „Am nevoie de mai multă bere!”

O bătrână a făcut deliciul internauților după ce a rămas fără bere în plină pandemie de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

O fotografie cu o bătrână de 93 de ani a devenit virală. Femeia știe că se află în categoria de persoane care au un risc mai mare de infectare cu coronavirus și care pot suferi consecințe mai grave și a respectă cu scrictețe măsurile de auto-izolare.

Bătrânica se numește Olivia Verones și este din Statele Unite ale Americii.  Stă în casă tot timpul și se bazează pe cei din jur, rude și vecini, pentru a-i asigura bunurile necesare traiului.

Citeste si: Antonia, ce ai făcut? O fotografie cu vedeta într-o ipostază fierbinte a scăpat pe Internet. Bărbații au fost în delir

Citeste si: Un mare actor din România, în pericol din cauza COVID-19. Mărturii sfâșietoare: „Suntem puși pe lista de exterminare”

Citeste si: Anunțul făcut de Ministerul Transporturilor! Ce măsuri s-au luat în privința călătoriilor cu trenul

Bătrânica a rămas fără bere în plină pandemie de coronavirus

Bătrânica de 93 de ani a ajuns în primele pagini ale presei și a făcut deliciul internauților după ce le-a semnalat vecinilor că a rămas făr bere. Ea a scris pe o bucată de carton „Am nevoie de mai multă bere” și, cu cu o cutie goală de bere, s-a dus la geam, unde a așteptat ca mesajul ei să fie văzut. Olivia Verones a fost fotografiată în ipostaza care a stârnit amuzamentul vecinilor, iar imaginea a fost publicată pe rețelele de socializare și a strâns zeci de mii de aprecieri.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate